Graafisia seikkailuja ei näe asettuakseen itsekseen. Useimmat uudet pelit näyttävät alkavan ensimmäisistä periaatteista ja päättävät omista verbeistä, silmukoista, ohjausjärjestelmästä, pulmatyypeistä, vaikeudesta, vihjejärjestelmästä… ja tuntuu, että ohituksia on enemmän kuin osumia. Mikä tekee siitä entistä vaikuttavampaa, että kehittäjä Happy Juice Games on keksinyt jotain, joka on johdonmukaista, omaperäistä ja ilahduttavaa alusta loppuun.

Lost in Play, ensimmäinen yksinpeli Tel Aviv-Studiossa on monia kultakauden point-and-click-seikkailujen tunnusmerkkejä: sarjakuvatyyli, humoristisesti animoidut päähenkilöt, esinepohjaiset pulmat ja uteliaisuutta herättävät 2D-kohtaukset, jotka toimivat sekä pelitilana että palkkiona edellisen alueen tyhjentämisestä.. Se kuitenkin ravistelee myös monia klassisia bugbears: pikselien metsästys on mahdotonta, koska liikutat hahmoa, et kohdistinta; Sanojen käyttäminen pelissä jättää vihjejärjestelmän hyödylliseksi, mutta ei liian läpinäkyväksi; perääntymistä on hyvin vähän, koska ympäristöt pidetään pieninä ja niissä oleva aika on lyhyt; ja hassu unen logiikka on täysin anteeksiantamaton, koska pelaat lasten mielikuvituksessa.

Nämä eivät välttämättä ole uusia keksintöjä, mutta ne on koottu yhteen erittäin taitavasti, mikä mahdollistaa loistavan pelaajakokemuksen, joka välttää tavalliset pienet ärsytykset.. Jos olet koskaan pelannut peliä, jossa hahmo ei pääse johonkin ja ajattelet vain:”No, venyttele vain!”, Lost in Play kuulee: improvisoidut tikkaat ovat aina vain tuskin tarpeeksi korkealla, ja lapset pääsevät päälle. heidän varpaillaan saavuttaakseen haluamasi. Kun kuljet neljän laajan ruudun läpi, paluumatkalla on vain kaksi näyttöä – Lost in Play ei yksinkertaisesti anna sinun kyllästyä.

Pelin joka puolella on jatkuvaa uutuutta.. Palapelit eivät ole vain sama idea, joka saapuu yhä uudelleen uusiin vaatteisiin; esineisiin ja ympäristöön perustuvat pulmat monimutkaistuvat, ja ne yhdessä vaiheessa saavuttavat hauskan seikkailupelien riippuvuuskaavion ja ryöstöelokuvan suunnittelumontaasin. Näiden ydinmaailman pulmapelien lisäksi jaetaan säännöllisesti erillisiin pieniin peleihin: lautapeli lokkia vastaan; hirviötä pakenevan logiikkatestin; fysiikkaan perustuva taitohaaste. Koska käytät ohjainta, on olemassa lyhyitä painikepohjaisia ​​toimintoja, kuten ajoneuvon ohjaaminen tai tehomittarin pumppaus. Vaikeuskäyrä on vaikuttavan tasainen – ja vaikka sanaton pelattavuus ja hauskat animaatiot ovat erittäin lapsiystävällisiä, mutkikkaammat minipelit saavat aikuiset raapimään päätään.

Äänisuunnittelu on erinomaista heti toisesta lähtien. peli latautuu vastustamattoman leikkisään sormennapsautukseen a capellalla ja kaikkien pelin osallistujien puhutteleman ihastuttavan hölynpölyn ajan – mikä on hyvin näytelty, vaikka se on hölynpölyä. Taiteen ja animaation valikoima näyttää loputtomalta, ja lähes jokaisessa toiminnassa on yksityiskohtainen ja leikkisä erityinen sekvenssi tavalla, jolla kultakauden seikkailupelit eivät olisi koskaan onnistuneet.

Viiden tunnin aikana Lost in Play tuskin laittaa jalkaa väärin, tarjoten aivopelaamista ja kuohuvaa viihdettä. Näin tehdessään monet tyylilajin suunnitteluhaasteista näyttävät helpoilta. Toivotaan, että se inspiroi ja vaikuttaa tuleviin graafisiin seikkailuihin – tai ainakin saa jatko-osan.

Categories: IT Info