Yleisönsä tukee AppleInsideria, ja se voi ansaita palkkioita Amazon Associate-ja tytäryhtiökumppanina ehdot täyttävistä ostoksista. Nämä yhteistyökumppanit eivät vaikuta toimitukselliseen sisältöömme.

Raportin mukaan Applen tuotannon läpimenoajat ovat enimmäkseen vakaat useimmissa sen tuotteissa ennen iPhone 14 Apple-tapahtumaa, raportin mukaan-iPadia lukuun ottamatta.

Applen toimitusketju on täydessä vauhdissa ja valmistelee laitteistoja syksyn tuotelanseerauksia varten, mukaan lukien Applen avaintuote, iPhone. J.P. Morganin analyytikoiden raportissa näyttää siltä, ​​että lähes kaikki menee hyvin tuotannossa.

AppleInsiderin näkemän yrityksen Global Product Lead Time Trackerin mukaan tilausten toimitusajat ovat yleensä”valvottuja”tai”pysyivät vakaina”kaikissa tuoteluokissa, mutta eivät iPadissa. Applen tabletti on nyt ohittanut Mac-luokan pisimmillä toimitusajoilla 9 päivää, vaikka ajat eivät olekaan niin pitkiä kuin kesäkuussa.

Sillä välin Macin toimitusajat ovat ajautuneet noin viikkoon tai alle eri maantieteellisten alueiden välillä heinäkuun puolivälin huippulukeman jälkeen. Tietojen mukaan uskotaan, että Macin toimitusketjun dynamiikka”on suurelta osin normalisoitunut”.

Apple Watchin toimitusaika on 4 päivää verrattuna 11 päivään aiemmin, ja AirPods laski kahdesta päivästä vain yhteen päivään.

J.P. Morgan sanoo iPhonelle suotuisat läpimenoajat useilla alueilla, maailmanlaajuisesti 2 päivää, mutta tarkempi tutkimus tehdään Applen 7. syyskuuta tapahtuvan tapahtuman alussa ja jälkeen.

Yhdysvaltain toimitusajat lyhenivät alueellisesti, mukaan lukien iPhone 3 päivästä 2 päivään, Mac 18 päivästä 8 päivään, Apple Watch 11 päivästä 2 päivään ja AirPods 3 päivään. päivästä 1 päivään. Samaan aikaan iPadin läpimenoajat kasvoivat 11 päivään edellisestä 8 päivästä.

Länsi-Euroopan läpimenoajat pysyivät myös suhteellisen vakaina, ja Macin ja Watchin toimitusajat laskivat. Japanissa iPhonen toimitusajat nousivat 3 päivästä 4 päivään, Mac lyheni 10 päivästä 2 päivään, ja muut pysyivät suhteellisen vakaina.

Kun Apple saapuu ja kulkee syyskuun läpi ja jouluostosten aikana, toimitusajat muuttuvat lähes varmasti ja heikkenevät todennäköisesti uusimpien tuotteiden kysynnän kasvaessa huomattavasti.

Categories: IT Info