AppleInsider tukee sen yleisölle ja voi ansaita palkkioita Amazon Associate-yrityksenä ja-kumppanina vaatimukset täyttävistä ostoksista. Nämä yhteistyökumppanit eivät vaikuta toimitukselliseen sisältöömme.

Viiveistä huolimatta NASAn Artemis-raketti lähestyy viimeisiä valmistelujaan laukaisua varten. Näin voit katsoa kaiken tapahtuvan, myös iPhonessa, kun NASA yrittää seuraavan laukaisuyrityksen.

Se on NASAn ensimmäinen Space Launch System (SLS)-raketti, ja vaikka sen laukaisuaika 29. elokuuta 2022 viivästyi lopulta, tehtävä lähestyy. Kun NASA siirtää laukaisun uudelleen, SLS jatkaa viimeiset valmistelut Kennedyn avaruuskeskuksen laukaisualustalla 39B Floridassa.

Ja NASA valmistelee myös suoraa lähetystä, jossa on vieraita, kuten näyttelijä Chris Evans, sekä tutkijoita ja insinöörejä.

Ne näkyvät NASAn virallisessa suorassa webcast-lähetyksessä, joka välittää säännöllisesti tapahtumia tehtävän ohjauksesta. Uutena päivänä se on suorana, jotta voidaan seurata viimeisen kuuden tunnin valmisteluprosessia sekä itse lanseerausta.

Käynnistyspäivänä NASA-stream välitetään myös YouTuben kautta.

Vaihtoehtoisesti julkaisua voi seurata NASAn valikoima sovelluksia Applen laitteille. NASAn iPhone-ja iPad-sovellus on ilmainen App Storesta.

Lisäksi tarjolla on myös Apple TV-sovellus, joka on myös ilmainen ja saatavilla Apple TV 4K:n sisäänrakennetun sovelluskaupan kautta.

Katso VR-tilassa

Oculus Riftin omistajat voivat katsella 360 asteen VR-näkymää julkaisusta, jonka on määrä alkaa tällä hetkellä klo 7.33 aamulla itäinen. Katso lisätietoja kuulokkeilla katsomisesta viralliselta Oculus Artemis-sivustolta.

Categories: IT Info