Yleisönsä tukee AppleInsideria, ja se voi ansaita palkkioita Amazonin yhteistyökumppanina ja kumppanina ehdot täyttävistä ostoksista. Nämä kumppanuudet eivät vaikuta toimitukselliseen sisältöömme.

Apple TV+:n The Lady in the Lake-draaman tuotantotiimi on keskeyttänyt kuvaukset Baltimoressa ammuskelu-ja kiristysuhan vuoksi.

“The Lady in the Lake”on Laura Lippmanin romaaniin perustuva draamasarja, jonka pääosassa on Natalie Portman hänen ensimmäisessä televisioteoksessa. Apple TV+ tilasi sen suoraan sarjaan, mikä tarkoittaa, että tuottajien ei tarvinnut tehdä pilottijaksoa, ja kuvaukset alkoivat huhtikuussa 2022.

Varietyn mukaan Baltimoren poliisi on vahvistanut, että perjantaina , 26. elokuuta 2022, tuottajat ohjelmassa saanut uhkauksia väkivallalla. Erityisesti Park Avenuella kuvaavia tuottajia käskettiin lopettamaan tuotanto tai joku ammutaan. Kuvailtu vain ryhmä paikallisia, mukana olleet ihmiset vaativat myös 50 000 dollaria kuvaamisen jatkamiseksi.

Vaikka Apple TV+ ei ole kommentoinut tilannetta, Variety sanoo, että tuottajat päättivät”erehtyä varovaisuuteen”ja lopettaa tuotannon. Poliisi raportoi, että tuottajat ovat valinneet etsiessään vaihtoehtoisen paikan ja siirtäneet kuvaukset uudelleen.

Lippmanin aviomies on David Simon, Baltimore-sarjan”The Wire”ja”Homicide: Life on the Street”luoja ja joka oli aiemmin toimittajana kaupungissa. Hän kehui Twitterissä, miten poliisi ja paikallisviranomaiset käsittelevät tämän kaltaisia ​​tilanteita.

Ei minun tuotantoani. Ei tiedä kaikkia yksityiskohtia. Mutta kuvasimme 200 tuntia televisiota kahden vuosikymmenen aikana. Kommunikoi missä ammuimme. Aina muutama kovaääninen hyppivä; aina miehistön jäsenet – paikat, turvallisuus, BPD – koulutettu vastaamaan lujasti mutta kunnioittavasti. Baltimore on hyviä ihmisiä. https://t.co/KtTqybPa0p

— David Simon (@AoDespair) 28. elokuuta 2022

“The Lady in the Lake”sijoittuu Baltimoreen vuonna 1966, ja sen on kirjoittanut Alma. Har’el ja Dre Ryan. Apple sanoo, että ohjelma koskee”ratkaisematonta murhaa, [joka] pakottaa kotiäidin ja äidin Maddie Schwartzin (Portman) keksimään elämänsä uudelleen tutkivana toimittajana”.

Lupita Nyong’o näyttelee Cleo Sherwoodia,”ahkeraa naista, joka jonglee äitiydellä, monilla työpaikoilla ja intohimoisella sitoutumisella Baltimoren mustien progressiivisen agendan edistämiseen.”

Kirjoittaja Laura Lippman on yksi sarjan useista vastaavasta tuottajista, mukaan lukien ohjelman luoja ja ohjaaja Alma Har’el sekä tähti Portman. Yksi mukana olevista tuotantoyhtiöistä on brittiläinen Bad Wolf ja”Doctor Who”-johtaja Julie Gardner.

Categories: IT Info