Huawei ilmoitti virallisesti, että  Huawei Mate 50-sarjan ja uusien tuotteiden syksykonferenssi järjestetään 6. syyskuuta. Tämän tapahtuman teemana on”purkaa aamunkoitosta, tavata huipulla”. Siellä on myös virallinen juliste, jossa on”kultainen sormus”, joka näyttää kuvaavan Huawei Mate 50 Pron takakameramoduulin ikonista elementtiä. Huawei jatkaa Mate 50-sarjan lämmittelyä tänään väittäen”rikkoavansa yhden tyylin ja tutkivansa uutta estetiikkaa”. Huawei Mate 50 RS Porsche-design käyttää samanlaista kiitotien rakennetta.

Lisäksi uusien toimintojen osalta Smart Assistant-sovelluksen uusi versio paljastaa, että Huawei Mate 50-sarja tukee uutta versiota”negatiivinen yksi näyttö”ensimmäistä kertaa. Tämä sisältää tuen huoltokortin painallukselle pitkään työpöydällä siirtyäksesi lisäyssivulle ja lisätäksesi kortin negatiiviseen näyttöön. Se tukee myös työpöytäasetuksen”Smart Assistant. Lisäksi käyttäjät voivat puristaa näyttöä kahdella sormella työpöydällä päästäkseen palvelukorttiin. Voit myös napsauttaa”Siirry”alareunassa siirtyäksesi negatiiviselle yhden näytön etsintäsivulle.

Smart Assistant 14.0.0.200 version päivityssisältö

Liu’uta sovelluksen asentamisen jälkeen negatiivinen näyttö työpöydältä ja siirry Smart Assistant.

Uuden version optimointi: [Kotisivun välilehden optimointi]

“Omat”-ja”Löytö”-sivut tukevat pyyhkäisemistä ja vaihtamista napsauttamalla”Oma””-sivulle lisätään kolme uutta moduulia: “Dynaaminen”, “Oma palvelu” ja “Tiedot”;

Ilmoitusten optimointi

Napsauta ilmoituskorttia siirtyäksesi viestisivulle ja paikantaaksesi automaattisesti napsautetun viestikortin Lisää viestisivulle merkinnän viestien etsimistä varten, mikä tukee kaikkien vastaanotettujen ilmoitusten tai viestien etsimistä.

Suora palvelu ja yläkerran optimointi

Lisää uuden palvelun suorakortin dynaamiseen moduuliin. Tämä tukee 4 suoran palvelun näyttöä ja uutta näyttöjärjestelmäpalvelua Viimeksi käytetty palvelu ei enää näy dynaamisessa palvelun suorakortissa

Lisää suositeltu kortti

Uusi suosituskortti on lisätty oikeaan alakulmaan ilmoitusalueelta, ja sisältölähde kattaa peittokortit, sovellukset ja tiedot. Lisää kortti palveluun tai työpöydälle painamalla korttia pitkään. Muuta suositeltua sisältöä napsauttamalla korttia

Haun optimointi

Tukee hakusovelluksia, pikasovelluksia ja sovelluksista saatavia palveluita, ja sovelluspalvelut tukevat asennusta ja avaamista Hakutulossivulla näkyvät luokat on optimoitu. Jos hakutuloksia ei ole, suositellut palvelut näkyvät

Tiedon optimointi

Lisää”Tietokortti””Oma”-sivun alareunaan. Pyyhkäise näytöllä ylöspäin tai napsauta oikealla olevaa Lisää-painiketta siirtyäksesi tietoluettelosivulle.

Tutustu optimointiin

Lisää luetteloon”Palvelut sovelluksista”ja”Yhdistetyt työpöydät”. Yhdistettyjen työpöytäpalvelujen toissijainen sivu tukee latausta yhdellä napsautuksella, erälatausta ja lisäämistä työpöydälle

Palvelun kotisivun optimointi

Lisää palvelukortti palvelun kotisivulle. Paina huoltokorttia pitkään, niin valikko avautuu. Huoltokortti voidaan lisätä negatiiviselle näytölle tai työpöydälle. Siirry huoltokorttitietojen lisäyssivulle. Se tukee erityyppisiä kortteja, jotka voidaan lisätä negatiiviseen näyttöön. Työpöydälle voidaan lisätä rajoituksetta saman tyyppisiä tai eri määritelmiä kortteja

Työpöytä FA

Edellytys: Huawei Mate 50-mallin järjestelmäversio 103.0.0.87M ja uudempi

Paina palvelua pitkään kortti työpöydälle siirtyäksesi lisäyssivulle lisätäksesi kortteja negatiiviseen näyttöön Muuta työpöydän asetukseksi”Smart Assistant””Oma”Purista kahta sormea ​​työpöydällä, kun olet syöttänyt palvelukortin, voit napsauttaa”Siirry palvelukeskukseen”. alareunassa avataksesi negatiivisen yhden näytön hakusivun

Huawei Mate 50-sarjan kameravalotus

Muutaman päivän kuluttua saamme virallisesti Huawei Mate 50-sarjan erittäin pitkän odotuksen jälkeen. Tämä uusi lippulaiva-älypuhelinsarja saapuu muiden Huawei-tuotteiden rinnalle. Huawei on ylpeä työstään, jota se on tehnyt vuosien aikana tämän lippulaivasarjan parissa. Huawei Mate 40-sarjan julkaisun jälkeen vuonna 2020 kaikki odottivat Mate 50-sarjan saapuvan vuonna 2021. Tämä ei kuitenkaan tapahtunut ilmeisistä syistä. Mate 50-sarjan julkaisupäivän lähestyessä tästä sarjasta on kuitenkin enemmän tietoa.

Viimeisin näistä vuodoista tai huhuista on suositulta Weibo-tekniikan bloggaajalta, @DCS. Hänen aiemmin tänään julkaistun raportin mukaan Huawei Mate 50-sarja ottaa käyttöön P50 Pro-kameraratkaisun hienosäädetyn päivityksen. Uusi puhelin tukee 50 megapikselin IMX766-pääkameraa + 13 megapikselin IMX688 ultralaajakulmaa. Laitteessa on myös 40 megapikselin IMX600 mustavalkoinen perusväriobjektiivi sekä 64 megapikselin OV64B 3,5X periskooppi.

Huawei P50-sarja

Viime vuoden heinäkuun lopussa , Huawei P50/Pro-matkapuhelin julkaistiin. Takaosassa on Vientiane-kaksoisrengaskamera, ja se on Huawein ensimmäinen matkapuhelin, jossa on Harmony-järjestelmä valmiina. Huawei P50 Prossa on sisäänrakennettu Snapdragon 888 4G-siru ja se käyttää myös HarmonyOS 2-käyttöjärjestelmää. Se käyttää 6,6 tuuman 2700 × 1228 resoluution keskimmäistä yhden reiän hyperboloidinäyttöä 120 Hz:n virkistystaajuudella. Tässä laitteessa on myös sisäänrakennettu 4360 mAh akku. Tämä laite tukee myös 66 W:n langallista ja 50 W:n langatonta pikalatausta sekä IP68-vesitiiviitä ja kaksoiskiuttimia.

Kameroiden osalta Huawei P50 Pro tukee myös perusvärin kaksoiskuvayksikköä, laskentaoptiikkaa ja päävärimoottoria. ultra-dynaamisen alueen tekniikka; erittäin laaja zoomausalue. Huawei P50 Pro käyttää 13 megapikselin ultralaajakulmakameraa (f/2,4-aukko, automaattitarkennus). Takaosassa on 50 megapikselin päävärikamera (väri, f/1.8 aukko, OIS), 40 megapikselin päävärikamera (mustavalkoinen, f/1.6 aukko), 13 megapikselin ultralaajakulmakamera (f/2.2 aukko) ja 64 megapikselin telekamera (f/3.5 aukko, OIS)..

Lähde/VIA:

Categories: IT Info