PlayStationin valmistaja Sony ilmoitti tänään, että se aikoo aloittaa iPhone-ja Android-laitteille suunniteltujen mobiilipelien tuotannon ostamalla Savage Game Studiosin. Savage Game Studiosin perustajat ovat työskennelleet yrityksissä, joihin kuuluvat Rovio, Zynga ja Wargaming, ja Sony sanoo, että heillä on”monen vuoden kokemus joidenkin suosituimpien mobiilipelien valmistamisesta”.

Mobiilipelimme ponnistelut ovat samalla tavalla lisäarvoa antaen entistä enemmän tapoja osallistua sisältöömme ja pyrkiä tavoittamaan uusia yleisöjä, jotka eivät tunne PlayStationia ja pelejämme. Savage Game Studios liittyy äskettäin luotuun PlayStation Studios Mobile Divisioniin, joka toimii itsenäisesti konsolikehityksestämme ja keskittyy innovatiivisiin, liikkeellä oleviin kokemuksiin, jotka perustuvat uuteen ja olemassa olevaan PlayStation IP:ään.

Savage Game Studios liittyy uuteen PlayStation Studios Mobile Divisioniin, jonka on määrä toimia erikseen konsolitiimistä. Vielä ei ole tietoa siitä, mitä PlayStation Studios Mobile Division aikoo työstää ensimmäisenä, mutta kehitteillä on jo uusi”ilmoittamaton AAA-livepalvelutoimintapeli”.

Popular Stories

Applen ilmoituksen jälkeen, että se järjestää tapahtuman keskiviikkona 7. syyskuuta, useat Aasiasta tulevat väitetyt vuodot pyrkivät näyttämään iPhone 14 Pron näytön aukot ja tilapalkin kohteet. Ian Zelbon iPhone 14 Pro-konseptirenderöinti väitettyjen vuotaneiden tietojen perusteella Twitter-käyttäjä”DuanRui”jakoi tänään useita kuvia kiinalaisesta sosiaalisen median sivustosta Weibosta, joista yhdessä näytti olevan…

‘Apple Watch Pro’Huhutaan Suurempi 47 mm:n kotelokoko litteällä näytöllä

Nin ​​sanotussa Apple Watch Prossa on suurempi 47 mm:n kotelokoko, japanilaisen Mac Otakaran verkkosivuston tänään julkaiseman raportin mukaan. Vertailun vuoksi Apple Watch Series 7 on saatavana 41 mm:n ja 45 mm:n kotelokokoina. Suurempi 47 mm:n kotelon koko johtaisi siihen, että Apple Watch Prossa olisi suurempi näyttö, joka voisi mitata diagonaalisesti 1,99 tuumaa. Raportti, jossa viitataan saatuihin tietoihin…

iPhone 14 Pron violetit ja siniset värit näkyvät dummy-malleissa

Ennen odotettua iPhone 14-malliston julkistamista Applen 7. syyskuuta järjestettävässä tapahtumassa, Aasiasta peräisin olevien mallien aalto väittää esittelevänsä iPhone 14 Pron värivaihtoehtoja, mukaan lukien uudet siniset ja violetit viimeistelyt. Kuvia iPhone 14 Pron nukkemalleista jaettiin ensimmäisen kerran Weibossa aiemmin tänään, ja niissä näkyy samanlaisia ​​kulta-, grafiitti-ja hopeavärivaihtoehtoja viime vuosilta…

Merkitse kalenteriisi: iPhone 14 Launch, iOS 16 Julkaisu ja muut tärkeät Applen päivämäärät tulossa

torstai 25. elokuuta 2022 klo 8.52 PDT, Sami Fathi

Nyt Apple on virallisesti ilmoittanut järjestävänsä erityisen henkilökohtaisen tapahtuman 7. syyskuuta. iPhone 14:n ja upouuden Apple Watch Series 8:n osalta voimme alkaa kartoittaa kaikkia Applen asiakkaiden tärkeitä päivämääriä syyskuulle. Itse tapahtuma Tapahtuma, jonka odotetaan olevan hybridi digitaalisen ja henkilökohtaisen tapahtuman välillä, järjestetään 7. syyskuuta klo…

Neljä jokerimerkkiominaisuutta huhutaan iPhone 14:lle

Olemme alle kaksi viikkoa iPhone 14:n ja iPhone 14 Pron julkaisuun. Olemme kuulleet huhuja näistä uusista iPhoneista lähes vuoden ajan, ja vaikka monista huhutuista ominaisuuksista on raportoitu toistuvasti, olemme kuulleet muutamista jokerimerkkiominaisuuksista, joita emme ole niin varmoja näkevämme tulevissa iPhonet, ja olemme listanneet alla neljä. Satelliittiyhteydet Bloomberg raportoi…

10 Apple-laitetta, joita ei kannata ostaa juuri nyt

Seuraavien kahden kuukauden aikana odotettavissa olevia Apple-tapahtumia varten asiakkailla on nyt kymmenen Apple-laitetta tällä hetkellä ei kannata ostaa, koska korvaavat mallit lähestyvät nopeasti. Syksy on Applelle aina erittäin kiireistä aikaa, usein vähintään kaksi erikoistapahtumaa uusien tuotteiden lanseeraamiseksi ja merkittävien ohjelmistopäivitysten julkaisu kaikille yrityksen alustoille. Tänä vuonna ei näytä olevan…

Categories: IT Info