Japanilainen kustantaja KADOKAWA Co. on ilmoittanut kahden taidekirjan”Elden Ring Official Art Book Nide I ja Elden Ring virallinen taidekirja Nide II“. Molemmat tuotteet myydään erikseen hintaan 4 400 ¥ (31,40 $) tai pakettina yhdessä”Godfreyn”teräväpiirtotaide hintaan 17 600 ¥ (125,61 dollaria).

Alunperin yhdeksi taidekirjaksi suunniteltu se on jaettu kahteen osaan, jotta siihen mahtuisi mahdollisimman monta taideteosta pelin suuresta määrästä taideteoksia. Osa I sisältää pääpelin avauskohtauksessa käytettyä taidetta, peltojen ja vankityrmien konseptitaidetta sekä hahmoihin ja panssariin liittyvää taidetta. Volume II sisältää taidetta erilaisille vihollisille ja uhkille, jotka pelaajat tuntevat, sekä lukuisia kuvia aseista ja esineistä, joita pelaajat poimivat matkallaan läpi Elden Ringin laajan avoimen maailman.

PÄIVÄN VIDEO

EbtenDX-erikoispakettiversiota on saatavilla rajoitetusti vain Ebten.jp:ssä, ja se sisältää kaksi virallista taidekirjaa sekä”Godfreyn”teräväpiirtokehystaide. Syvällinen ja kaunis taide käyttää korkealaatuista”CharaFine”-painotekniikkaa ja käyttää korkealaatuista paperia, joka on kehitetty yksinomaan tärkeiden kulttuuriomaisuuksien ja kansallisaarteiden säilyttämiseen ja jäljentämiseen. Nämä kolme esinettä toimitetaan myös erityisessä kolmipuolisessa paperissa. laatikko, johon molemmat taideteokset mahtuvat yhdessä.

Julkaisija Ebten on myös julkaissut esimerkkiotoksia sisällöstä, jonka pelaajat voivat odottaa löytävänsä kustakin vastaavista määristä. Niiden mukana on alun perin ilmoitettu kunkin kirjan suunnitellut tekniset tiedot. Jokainen osa sisältää 400 sivua korkealaatuista ja yksityiskohtaista taidetta. Godfrey-kehyksen koko on noin 440 x 354 mm ja kuvituksen mitat ovat A4 (287 x 202 mm). Kolmipuolinen laatikko on erityinen ilmainen ostobonus Ebteniltä, ​​eikä se sisälly DX-paketin kokonaishintaan.

Kirjoista on saatavana vain fyysisiä painoksia, eikä niissä ole vihjeitä siitä, että digitaalinen painos on tuotannossa. Kiinnostuneet pelaajat voivat myös tarkistaa Kadokawan kustantajien sivuilta lisää julkaistuja kirjoja ja strategiaoppaita uusiin ja olennaisiin peleihin, kuten Persona 5 The Royal, Monster Hunter Rise: Sunbreak ja 13 Sentinels: Aegis Rim. Elden Ring on nyt saatavilla PS4:lle, PS5:lle, Xbox Series X|S:lle, Xbox Onelle ja PC:lle, ja suunnitelmissa on laajentaa IP-osoitetta nykyisen pelin ulkopuolelle, ohjaaja Hidetaka Miyazakin tuoreen lausunnon mukaan.

Categories: IT Info