Nintendo on ilmoittanut poistavansa gacha-elementtejä Mario Kart Tourista, ja ne korvataan tavarakaupalla, josta voit ostaa suoraan haluamasi.

>

Pelin sisäisessä viestissä kehittäjät selittävät, että”syyskuun lopulla”julkaistava Mario Kart Tour-päivitys tuo Spotlight Shopin, josta voit ostaa suoraan kuljettajia, mikroautoja ja purjelentokoneita rubiinien avulla. pelin premium-valuutta. Kaupan sisältö tulee samaan aikaan uusien kierrosten kanssa, jotka alkavat 5.10.2022 jälkeen, ja myymälässä on sekä uusia että aiemmilla kiertoajeluilla ilmestyneitä tuotteita.

Vaikka tästä ei ole lisätietoja. Spotlight Shopista se kuulostaa vielä Fortnite-tyyliseltä tavarakaupalta, jossa ostettavat tuotteet vaihtuvat saatavuuden mukaan ajan myötä.

Nintendo vahvistaa myös, että”rubiineilla ampuva putki poistetaan.”Putket ovat melko perinteinen gacha-järjestelmä, jonka avulla voit kerätä satunnaisen esineen kuluttamalla muutaman rubiinin tai kerätä kymmenen esinettä kuluttamalla rubiineja kerralla pienellä alennuksella.

Gacha-mekaniikka on käytännössä sama. ryöstölaatikoina, joita ovat kritisoineet sekä pelaajat että sääntelyelimet useiden viime vuosien aikana. Jää nähtäväksi, merkitseekö tämä laajempaa siirtymistä pois gachasta Nintendon mobiilipeleissä. Gacha-ohjattu Dragalia Lost on määrä sulkea myöhemmin tänä vuonna, vaikka Fire Emblem Heroes, jolla on raporttien mukaan (avautuu uudelle välilehdelle) yli miljardi dollaria tuloja, ei osoita merkkejä satunnaistetun kaupallistamismallin päättymisestä tai muuttamisesta.

Syyskuun suuri Mario Kart Tour-päivitys esittelee myös taistelut yksin-ja moninpeliversioina, jotka jäljittelevät tehokkaasti perinteisten Mario Kart-pelien taistelutilaa. Sinulla ja vastustajillasi on useita ilmapalloja kiinnitettynä autoihisi, ja yrität potkaista muiden kilpailijoiden ilmapalloja puolustaessasi omiasi.

Dataminerit alkavat uskoa, että Mario Kart Tour on matkalla PC:lle.

Categories: IT Info