Ian Proulx, 1047 Gamesin toimitusjohtaja on paljastanut, että uusi Splitgate-peli on”iso yritys, eikä sitä julkaista vuonna 2022 tai 2023″Reddit AMA:ssa. Tämä tekee vuodesta 2024 aikaisimman, jonka se vapauttaa tähän mennessä tiedostamme. On epäselvää, kutsutaanko peliksi Splitgate 2 tai jotain Splitgate-nimistä, mutta on vahvistettu, että se sijoittuu ainakin Splitgate-universumiin. AMA tehtiin osana kehittäjän ilmoitusta Twitterissä, että Splitgate-ominaisuuden kehitys päättyy, jotta se voi keskittää kaikki voimansa uuteen peliin.

Lisätietoja uudesta Splitgate-pelistä

1047 Gamesin tärkeä ilmoitus Splitgaten tulevaisuudesta: pic.twitter.com/5E0YG1DWQm

— Splitgate (@Splitgate) 2. syyskuuta 2022

p>Kehittäjä lupaa, että uusi peli ei eksy liian kauas Splitgatesta, koska se on myös ilmainen portaalipohjainen ampuja. Samalla se haluaa tehdä pelin, jota UKK:n mukaan”yksikään ampujafani ei voi sivuuttaa” tähän ilmoitukseen. Tätä tarkoitusta varten uusi peli rakennetaan Unreal Engine 5:lle Splitgaten Unreal Engine 4:n sijasta.

Myös usein kysytyistä kysymyksistä paljastetaan, että pelaajan Splitgaten ”ponnistelut ja aika” palkitaan myös uusi peli. Miten se toimii, ei ole vielä päätetty.

Tiedossa Reddit AMA, Proulx kertoo, että hänellä oli ideoita peliin yksityisesti vuoden ajan ja että henkilökunta, joka koostuu nyt 100 tiimin jäsenestä viime viikosta lähtien, siirtyi työskentelemään sen parissa heinäkuun alussa. Kysyttäessä, löytääkö studio tällä kertaa kustantajan, hän vastasi, että se pysyy”todennäköisimmin itsenäisenä”. Muuten Proulx pysyy tiukkasanaisena pelin mekaniikasta, kampanjasta ja PvE-tilasta, vaikka”lore tulee olemaan paljon suurempi osa seuraavassa pelissä.”

1047 Games varmistaa, että Splitgate saa edelleen iteratiivisen, pienempiä päivityksiä ja virheenkorjauksia lähitulevaisuudessa. Sen online-palvelimet pysyvät päällä, eikä kehittäjällä ole tällä hetkellä suunnitelmia poistaa niitä. Mutta saattaa tulla aika, jolloin [sen] asenteen on muututtava.

Muissa uutisissa The Last of Us Part 1:n pääsiäismuna osoittaa kunnioitusta kuolleelle kehittäjälle ja uudelle Jumalalle. of War Ragnarok-pelissä esitellään päivitettyä taistelumekaniikkaa.

Categories: IT Info