« lehdistötiedote »


EK JAKO AM5-YHTEENSOPIVUUSOHJEET KAIKILLE CPUJÄÄHDYTYSTUOTTEILLE

EK®, PC-tuotteiden huippuluokan vesijäähdytyksen markkinajohtaja, haluaa tiedottaa nykyisille ja tuleville asiakkaille olemassa olevien jäähdytysratkaisujemme yhteensopivuudesta odotetun AMD® Socket AM5-alustan kanssa. Verrattuna Socket AM4:ään taustalevyn kiinnitysreikäkuvio on edelleen 54 x 90 mm ja käyttää UNC 6-32-kierteitä, mutta AM5-emolevyissä on nyt integroitu CPU-liittimen taustalevy. Varastolevy pysyy parhaiten koskemattomana, koska sen poistaminen tarkoittaa myös prosessorin latausmekanismin näpertelyä ja pistorasian nastojen paljastamista. Tällaisten riskien välttämiseksi jotkut EK-tuotteet on päivitettävä, mutta älä pelkää, sillä yhteensopivuus on hoidettu kaikkien olemassa olevien EK-tuotteiden kanssa.

EK-AIO JA EK-NUCLEUS AIO

Kaikki EK-tuotevalikoiman nykyiset AIO-jäähdyttimet tukevat täysin Ryzen 7000:ta-sarjan prosessorit ja Socket AM5-emolevyt pakkauksesta. Integroidut UNC 6-32 erottimet ovat yhteensopivia uuden AM5-suoritinliittimen taustalevyn kanssa.

Täysin yhteensopivat EK-AIO:t:

EK-AIO Basic 240 EK-AIO Basic 360 EK-AIO 120 D-RGB EK-AIO 240 D-RGB EK-AIO 280 D-RGB EK-AIO 360 D-RGB EK-AIO Elite 280 D-RGB EK-AIO Elite 360 ​​D-RGB EK-AIO Elite Aurum 360 D-RGB

Tämän lisäksi seuraavan sukupolven EK-Nucleus AIO-jäähdyttimet tukevat myös täysin AMD AM5-liitäntää. EK-Nucleus AIO:n Lux-versioiden toimitus alkaa ennen tämän vuoden loppua.

Täysin yhteensopivat EK-Nucleus AIO:t:

EK-Nucleus AIO CR120 Lux D-RGB EK-Nucleus AIO CR240 Lux D-RGB EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB EK-Nucleus AIO CR240 Vision D-RGB EK-Nucleus AIO CR360 Vision D-RGB

EK-QUANTUM VELOCITY AMD

alkuperäinen Velocity ja nyt vanha vesiblokki eivät myöskään unohdu ja saavat oman mahdollisuuden löytää koti tulevissa AM5-pohjaisissa rakennuksissa. EK toimittaa joukon vesilohkojakoja, jotka toimivat integroidun AM5-liittimen taustalevyn kanssa, mikä mahdollistaa alkuperäisen Velocity-vesilohkon käytön AM5-emolevyissä. Näiden vastakohtien saatavuutta ei ole vielä tarkennettu, mutta löydät ne todennäköisesti EK-verkkokaupasta kuun loppuun mennessä ja saat ne symboliseen hintaan.

Koskee. EK-Quantum Velocity-tuotteet:

EK-Quantum Velocity D-RGB – AMD Nikkeli + Plexi EK-Quantum Velocity D-RGB – AMD Nikkeli + Asetaali EK-Quantum Velocity D-RGB – AMD Nickel + Frosted Plexi EK-Quantum Velocity – AMD Nikkeli + Plexi EK-Quantum Velocity – AMD Nikkeli + Asetaali EK-Quantum Velocity Honor D-RGB – AMD Black Nickel + Stars & Stripes EK-Quantum Velocity Strike RGB – Mattamusta + hopea EK-Quantum Velocity Strike D-RGB – musta nikkeli + musta

EK-QUANTUM VELOCITY² AM4

Vaikka Velocity²-vesilohkot on suunniteltu pistorasiakohtaisiksi, AM4-vesilohkoversioiden omistajille tarjotaan päivityssarja, joka estää heidän EK-Quantum Velocity² AM4-veden. estää päätymisen paperipainona. Päivityssarja toimitetaan taustalevyn muodossa, joka vaatii asiakkaan poistamaan varastossa olevan AM5-taustalevyn. Vaikka tätä ei suositella, ja asiantuntevien käyttäjien tulisi käsitellä sitä vain omalla vastuullaan, tuntuu silti oikealta päätökseltä tarjota asiakkaille tällainen vaihtoehto. EK tekee parhaansa laatiakseen yksityiskohtaisen oppaan siitä, miten käyttäjä voi vaihtaa taustalevyn, minimoiden prosessorin pistorasian vaurioitumisriskin.

Kun otetaan huomioon pieni ero kylmälevyn paksuudessa AM4:n ja AM5:n välillä ja tarve prosessorin takalevyn kanssa viuluttamiseen on suositeltavaa valita EK-Quantum Velocity²-vesilohkon AM5-kantaversio. Jopa AMD itse esitti AM5-liittimen olevan pitkäikäinen (2025+), mikä on toinen väite tämän väitteen tueksi. EK-ExactMount AM4–AM5-taustalevyn saatavuutta ei ole vielä määritetty, mutta sen pitäisi löytyä EK-verkkosivustolta kuun loppuun mennessä.

Koska EK-Quantum Velocity² AM4-tuotteet:

EK-Quantum Velocity² D-RGB – AM4 Nikkeli + Plexi EK-Quantum Velocity² D-RGB – AM4 Nikkeli + Asetaali EK-Quantum Velocity² D-RGB – AM4 Kupari + Asetaali EK-Quantum Velocity² D-RGB – AM4 Nikkeli + Satiini Titaani EK-Quantum Velocity² D-RGB – AM4 Full Nickel EK-Quantum Velocity² D-RGB – AM4 Nikkeli + Kulta EK-Quantum Velocity² – AM4 Lignum Edition – Pähkinä

EK-QUANTUM MAGNITUDE AM4

While Magnitude CPU vesilohkot ovat myös pistorasiakohtaisia, AM4-versiolla ei ole ongelmia käsitellä mitään, mitä Ryzen 7000-sarjan prosessorit heittävät niille. EK tarjoaa joukon vesilohkojakoa Magnitudelle, mikä tekee siitä yhteensopivan integroidun AM5-liittimen taustalevyn kanssa ja sopii siten käytettäväksi AM5-kantaisten emolevyjen kanssa. Näiden vastakohtien saatavuutta ei ole vielä tarkennettu, mutta ne pitäisi löytyä EK:n sivuilta kuun loppuun mennessä ja saada ne symboliseen hintaan. Tästä eteenpäin kootut EK-Quantum Magnitude AM4-vesilohkot toimitetaan lisättyjen AM5-yhteensopivien erottimien kanssa. Päivitämme myös tuotesivut AM5-yhteensopivuuden osalta.

Kohta EK-Quantum Magnitude AM4-tuotteet:

EK-Quantum Magnitude D-RGB – AM4 Nickel + Plexi EK-Quantum Magnitude D-RGB – AM4 nikkeli + asetaali EK-kvantti magnitudi – AM4 täysi nikkeli EK-kvantti magnitudi – AM4 kupari + asetaali EK-kvantti magnitudi – AM4 Lignum Edition – pähkinä

EK-CLASSIC SUPREMACY

Toinen perintö EK tuote, joka on silti jähmeä jäähdytyksen suhteen. Vaikka Classic Supremacy AMD-vesilohko on EOL, kaikki tämän vesilohkon omistajat voivat siirtyä suoraan AM5-emolevyihin. EK-kaupasta saatavilla oleva Classic AMD-asennussarja voi muuttaa minkä tahansa Intel-pohjaisen EK-Classic Supremacy CPU-vesilohkon AM5-yhteensopivaksi tuotteeksi.

EK-Classic AM5-päivityssarja Intel-Perustuu ylivalta:

EK-Classic-asennussarja – AMD

EK-QUANTUM VELOCITY² AM5

EK:n uusimman sukupolven CPU-vesilohkot Velocity² saivat jo AM5-kohtaisen mallin, jonka voit ennakkotilata. Näiden AM5-spesifisten vesilohkojen jäähdytysmoottori on optimoitu saamaan kaikki mahdollinen jäähdytysvoima nostaakseen uudet Ryzen 7000-sarjan prosessorit uusiin korkeuksiin.

Nämä uudet kiinnitysjärjestelmät ovat huippuluokan yksiosainen tuote ilman lisäruuveja, kiinnikkeitä, taustalevyjä jne. Jousikuormitetut Torx-ruuvit on integroitu vesilohkoon ja ruuvataan vastapäivään emolevyn taustalevyyn. Olemme myös ottaneet käyttöön toisen idioottivarman mekanismin – vikaturvallisen pysäytyksen. Kun ruuvit ja jouset ovat optimaalisessa asennossa, ne lukkiutuvat ja estävät käyttäjää kiristämästä vesilohkoa liikaa ja mahdollisesti vahingoittamasta emolevyä ja/tai prosessoria.

Jotta etsintä olisi yksinkertaista. sopivat ja yhteensopivat vesilohkot, EK lisää eri valmistajien uudet laitteistot EK Cooling Configurator-tietokantaan, ja yhteensopivia emolevyjä lisätään listalle päivittäin.


« lehdistön loppu julkaisu »

Categories: IT Info