Binance, maailman suurin kryptopörssi, kertoi ottavansa käyttöön”BUSD Auto-Conversion”, jota käytetään muuttamaan olemassa olevat käyttäjien saldot ja uudet USDCoin (USDC) talletukset. Pax Dollar (USDP) ja True USD (TUSD) omaksi vakaaksi kolikoksi.

Muutoksen tarkoituksena on parantaa käyttäjien likviditeettiä ja pääomatehokkuutta, yhtiö sanoi lausunnossaan.

Binance sanoi, että se poistaa ja lopettaa kaupankäynnin spot-pareilla, jotka sisältävät USDC, USDP ja TUSD; se aloittaa muuntamisen 29. syyskuuta.

Pääasiassa Circle Internet Financialin operoima USDC on toiseksi suurin vakaa kolikko, ja sen markkina-arvo on lähes 51,9 miljardia dollaria. Binancen vakaan kolikon, BUSD:n, arvo on noin 19,4 miljardia dollaria kryptotietojen tarjoajan CoinGeckon mukaan.

USDC-tuotteita ovat säästötilit, DeFi-panosmerkinnät ja kryptolainat, jotka suljetaan ja likvidoidaan 23. syyskuuta.

FacebookTwitterLinkedin

Categories: IT Info