Koska Bitcoin jatkaa vauhtia maailmassa, se on houkutellut käyttäjiä, joilla on syvempiä kiinnostuksen kohteita kuin tavallisella käyttäjällä. Suurin osa Bitcoin-käyttäjistä käyttää kryptovaluuttaa vain transaktioihin tai sijoitusomaisuuteen. Mutta mietitkö, onko muita jännittävämpiä tapoja käyttää ja hyötyä Bitcoinista näiden lisäksi? Automaattinen Biticodes-kaupankäyntiohjelmisto auttaa sinua pääsemään alkuun bitcoin-kaupankäynnissä.

Ennen kuin keskityt Bitcoin-solmu ja miksi sinun pitäisi käyttää omaasi, saatat olla kiinnostunut monipuolistamaan salkkuasi öljykaupan avulla.

Mikä on Bitcoin-solmu?

Bitcoin-seteli on yksinkertaisesti tietokone, joka käsittelee Bitcoinin toteutuksen ja säilyttää lohkoketjun. Tässä on tärkeää määrittää, että solmu voi olla mikä tahansa tietokone. Siksi sinun ei tarvitse käyttää tietyntyyppistä tietokonetta solmuna. Tärkeintä on Bitcoin-solmun rooli.

Ennen kuin kaikki tapahtumat ja lohkot lisätään lohkoketjuun, Bitcoin-solmu vahvistaa ne. Näin tehdessään seteli toimii kuin tuomari Bitcoin-verkostossa. Tyypillisesti he muotoilevat ja panevat täytäntöön asianmukaiset säännöt kaikkien lohkojen ja tapahtumien tarkistamiseksi. Solmut toimivat peer-to-peer-periaatteella jakaakseen uusia tapahtumia ja lohkoja ja varmistaakseen, että verkon jokainen solmu päivitetään jatkuvasti.

Syyt Bitcoin-solmun käyttämiseen

Voit käytä Bitcoin-solmuasi useista syistä. Ennen kuin tarkastelemme erityisiä syitä, korostetaan, että kuka tahansa voi käyttää Bitcoin-solmua. Joidenkin arvioiden mukaan tällaisia ​​solmuja on tuhansia eri maissa. Lisäksi voit käyttää solmuasi yksityisesti ja poistua verkosta milloin tahansa.

Parannettu tietosuoja

Yksi ​​tärkeimmistä syistä Bitcoin-solmun käyttämiseen on se, että se takaa sinulle parannetun yksityisyyttä. Solmu eliminoi kolmannen osapuolen palvelujen tarpeen, jotka voivat vaarantaa yksityisyytesi. Solmun käyttäminen varmistaa, että IP-osoitteesi, Bitcoin-lompakkosi saldo ja edes fyysinen sijaintisi eivät joudu näiden tahojen käsiin, mikä voisi vaarantaa yksityisyytesi.

Voit vaarantaa hakkeroinnin tai jonkun jakavan tietosi. yksityisiä tietoja hallituksen kanssa ilman solmua. Esimerkiksi kun tarkistat Bitcoin-saldosi Bitcoin-lompakossasi, lompakko kysyy ensin satunnaisesta julkisesta Bitcoin-solmusta. Kuvittele, jos valvontayritys tai hakkerit pyörittävät satunnaista Bitcoin-solmua. Yksityisyytesi on vaarassa.

Verkon vahvistaminen

Bitcoin-solmun käyttäminen parantaa myös Bitcoin-verkon turvallisuutta. Tämän verkon kestävyys riippuu suurelta osin solmujen ja kaivostyöntekijöiden lukumäärästä ja tilajakaumasta. Jos koordinoitu hyökkäys Bitcoin-verkkoon vaikuttaa useisiin solmuihin samanaikaisesti, koko verkko voi kaatua. Solmun käyttäminen voi vähentää tätä riskiä.

Mieti skenaariota, jossa jokin taho, kuten hallitus, hyökkää ja kaataa tietyn maan kaikki solmut. Bitcoin-verkko on edelleen turvallinen, jos muut solmut toimivat muista maista. Bitcoin-solmun käyttäminen voi varmistaa, että tällaista skenaariota ei tapahdu ja että Bitcoin toimii edelleen tehokkaasti.

Parempi hallinta

Bitcoin-solmun käyttäminen antaa myös sinulle paremman hallinnan Bitcoiniin ja verkko. Solmusi seuraa koko lohkoketjua ja tunnistat kaikki yritykset häiritä lohkoketjua. Solmusi voi sitten mitätöidä tällaiset yritykset. Solmun käyttäminen varmistaa, että et luota kolmansiin osapuoliin, kuten lompakkopalveluntarjoajaasi tai lohkotutkijaan.

Take Away

Bitcoin-solmun käyttämisellä on monia etuja sinulle ja koko lohkoketju. Se parantaa yksityisyyttäsi, parantaa Bitcoin-verkon turvallisuutta ja antaa sinulle paremman hallinnan.

Categories: IT Info