Bitcoin on elektroninen valuutta, joka on parempi vaihtoehto perinteiselle valuutat. Bitcoin käyttää peer-to-peer-tapahtumia lähettääkseen yhden digitaalisen tunnuksen henkilöltä toiselle. Lisäksi maailmanlaajuiset Bitcoin-tapahtumat eivät kestä päiviä, toisin kuin fiat-valuuttatapahtumat, joiden suorittaminen kestää päiviä ja viikkoja.

Lisäksi tämä digitaalinen valuutta ei ole vain arvon säilyttäjä vaan myös väline. vaihdosta. Tämän seurauksena kannattaa harkita Bitcoin-debit-kortin hankkimista. Siksi voit käyttää debit-korttiasi pyyhkäisemään sijainnistasi suorittaaksesi tapahtuman käytettävissä olevilla Bitcoineillasi.

Toisaalta Bitcoin-pankkikortti mahdollistaa tämän digitaalisen valuutan ostamisen tuotteen ja maksaa siitä reaaliajassa. Bitcoin-debit-kortit ovat melko samanlaisia ​​​​kuin tavalliset pankkikortit. Suuret Bitcoin-pörssit, kuten https://bit-indexai.com/, myöntävät kuitenkin Bitcoin-maksukortteja yhteistyössä suurten kanssa. rahoituslaitokset. Tällaisia ​​laitoksia voivat olla Visa ja Mastercard. Lisäksi pankkikortit ovat täydellinen tapa lisätä tämän digitaalisen rahan käyttöönottoa, koska se on erittäin kaikkien saatavilla.

Kuinka Bitcoin-debit-kortti toimii?

Bitcoin-maksukortti kortti toimii samalla tavalla kuin perinteinen debit-kortti, paitsi että maksukumppani on maksutapahtumaa suorittaessaan yhteydessä Bitcoin-pörssiin eikä pankkiin. Joten jos Bitcoin-lompakossasi on tarpeeksi varoja, kauppa onnistuu. Viime kädessä Bitcoin-lompakkoasi veloitetaan pankkitilisi sijasta.

Löydät Bitcoin-maksukorttisi seuraavilla kahdella tavalla:

Voit linkittää Bitcoin-lompakkosi korttiin, jotta kun Kun ostat tuotteen tällä digitaalisella rahalla, vaihdat onnistuneesti oikean määrän tätä virtuaalista valuuttaa käteiseksi. Voit myös lisätä korttiasi myymällä tämän elektronisen valuutan suuria määriä käteiseksi. Tämän seurauksena käytät rahaa ostaessasi tuotteita kortilla.

Lisäksi korttisi tarjoajasta riippuen Bitcoin-luottokortillasi ei välttämättä ole vuosimaksua. Sinulta voidaan kuitenkin veloittaa pieni maksu aina, kun muutat tämän digitaalisen valuutan käteiseksi.

Bitcoin-debit-kortin merkitys

Bitcoin-maksukortti auttaa monia ihmisiä käyttämään tätä digitaalista valuuttaa nopeasti ja maksat nopeasti. Tämän seurauksena tämän elektronisen valuutan käyttöönottoaste on lisääntynyt sen käyttäjille tarjoaman mukavuuden vuoksi.

Lisäksi pankkikorttien myöntäjät myöntävät kiiltävän kortin, joka näyttää kortinkäyttäjille tutulta. Lisäksi Bitcoin-pankkikorttien käyttäjät käyttävät verkkoa, jossa on monia toimivia liikkeitä ja vähittäiskauppoja, mikä voi tarkoittaa tämän digitaalisen valuutan yleistä käyttöä.

On kuitenkin viisasta ottaa huomioon muutama tekijä etsiessään Bitcoin-korttia. palveluntarjoaja, joka sisältää:

Sinun tulisi selvittää syöte, jonka he veloittavat Bitcoin-tapahtumasta, koska Bitcoin-debit-korteissa on muutama maksu. Nämä maksut sisältävät ylläpito-, ulkomaansiirtomaksut ja pankkiautomaatin nostomaksut. Joten etsi korttia, joka ei veloita paljon rahaa. Ota myös selvää valuutat, joita haluamasi pankkikortin myöntäjä tukee. On pankkikortteja, jotka eivät tue kaikkia valuuttoja. Valitse siis kortti, joka tukee haluamaasi valuuttaa.

Hanki kortti, joka tarjoaa runsaasti käteispalautuksia, koska on olemassa pankkikortteja, jotka sisältävät palkintoja, kuten Bitcoin-cashback.

Viimeiset ajatukset

Bitcoin-pankkikortti toimii jotenkin samalla tavalla kuin perinteinen pankkikortti. Joten hanki Bitcoin-debit-kortti jo tänään, koska sen käyttö on turvallista ja siinä on edistyneitä suojausominaisuuksia.

Categories: IT Info