Syyskuussa 2021 Ethereum toiseksi suosituin kryptolohkoketju, kirjattiin 1,2 miljoonaa päivittäistä tapahtumaa. Tämä on lähes kaksinkertainen määrä tapahtumia, jotka kirjattiin päivittäin samaan aikaan viime vuonna.

Viimeaikainen uusien sijoitusten nousu kryptovaluuttojen maailmaan on herättänyt ihmisten kiinnostuksen perusteknologian toimintaan ja sen tekemiseen. rahaa verkossa krypton avulla. Yksi yleisimmistä tavoista on kaupankäynti, josta saat erinomaisen kokemuksen Ethereum Codessa.

Mitä Ethereumin louhinta on?

Jos haluat ymmärtää, mitä Ethereumin louhinta sisältää, sinun on ensin ymmärrettävä lohkoketjujen toiminta. Lohkoketju on online-tapahtumakirja eri osapuolten välillä. Tämä tietue on salattu salaustekniikalla, jotta yksikään osapuoli ei voi yksipuolisesti muuttaa aikaisempien tapahtumien tietoja.

Hashing salaa useita ketjun lohkoja, mikä edellyttää monimutkaisten matemaattisten ongelmien ratkaisemista. Lohkoketjuverkoston solmut (tai tietokoneet/prosessointiyksiköt) kilpailevat arvaakseen oikean hash-sekvenssin. Kaivostoiminta on prosessi, jossa laskentatehoa lisätään tiivistetoimintojen suorittamiseen asianmukaisesti.

Louhintaalgoritmi palkitsee kaivostyöntekijät, jotka arvaavat hash-funktion oikein eetteritunnuksilla. Ethereumin louhinta ei ole vain loistava tapa ansaita rahaa, vaan se auttaa myös turvaamaan Ethereum-verkon. Mitä tehokkaampi kaivoslaitteistosi on, sitä kehittyneempiä ratkaisuja se voi tarjota lyhyemmässä ajassa.

Ethereumin louhinta kaivospoolin avulla

Ethereum-verkon tuottamien monimutkaisten matemaattisten yhtälöiden ratkaiseminen edellyttää merkittäviä laskentatehoa. Yhdellä kannettavalla tai tietokoneella ei yleensä ole tarpeeksi prosessointitehoa ratkaisemaan hash-ongelmaa ja louhimaan Ethereumia johdonmukaisesti ja turvallisesti. Itse asiassa Ethereumin louhinta itse vaatii yleensä kaivoskoneen käyttöä, joka on pääasiassa tehokas tietokone, jossa on huippuluokan näytönohjain.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi kryptovaluutan kaivostyöntekijät ovat muodostaneet kaivospooleja. Ethereumin kaivospooli koostuu useista eri Ethereum-verkon osallistujista, jotka osallistuvat laskentateholla hash-funktion ratkaisemiseen. Jos poolin jäsenet onnistuvat ratkaisemaan hash-ongelman, he jakavat kaivospalkkiot keskenään. Jokainen osallistuja saa kaivospalkkion suhteessa tarjoamiinsa laskentaominaisuuksiin.

Vaihe 1: Hanki grafiikkasuoritin

Louhinnan aloittamiseksi tarvitset GPU, jossa on vähintään 3 Gt RAM-muistia. Päivitä GPU uusimmilla ohjaimilla varmistaaksesi sujuvan suorituskyvyn.

Vaihe 2: Luo kryptolompakko

Tarvitset Ethereum-lompakon pidä luomasi ETH kaivospalkkiona. Salauslompakoita on useita, mukaan lukien laitteistot, mobiililaitteet ja ohjelmistot.

Vaihe 3: Asenna Ethereum Mining Software

Tarvitset myös kaivosohjelmiston tunnetaan Ethereumin kaivostyönä kommunikoimaan Ethereumin lohkoketjun kanssa. Vältä vioittuneet tai tartunnan saaneet ohjelmistot lataamalla uusin versio hyvämaineisesta lähteestä.

Vaihe 4: Liity kaivospooliin

Liity yhteen monista kaivospoolit ja määritä lataamasi kaivosohjelmisto. Määritä tiedostot ja suorita kaivosohjelma. Kun aloitat louhinnan, huomioi kaivosnopeussi ja siirry kaivoslaskuriin laskeaksesi kannattavuuden.

Pitäisikö minun louhia Ethereumia?

Yksi ​​lohkoketjun erottuva piirre on, että matemaattinen yhtälöt, jotka kaivostyöntekijöiden on ratkaistava, muuttuvat ajan myötä yhä monimutkaisemmiksi. Ja tämä tarkoittaa, että Ethereumin kaivostyöntekijöiden on päivitettävä järjestelmänsä pitääkseen kaivostoiminnan kannattavana.
Ethereumia on helpompi louhia ja se voidaan tehdä kohtuullisen tehokkaalla tietokoneella (vaikka tuotto on niukkaa).

Jos Jos haluat kokeilla kaivostoimintaa käyttämällä kotonasi olevaa, Ethereum on erinomainen valinta. Jos haluat ryhtyä kaivostoimintaan pitkällä aikavälillä, saatat joutua investoimaan huomattavan määrän rahaa erikoislaitteistoon Ethereumin louhimiseen.

Lopullisia ajatuksia

Yhä useammat ihmiset etsivät kannattavia tapoja louhia Ethereumia. Kaivosallas on yksinkertaisin tapa aloittelijoille aloittaa Ethereumin louhinta. Se on myös kustannustehokkain menetelmä, koska se ei vaadi merkittäviä laitteistoinvestointeja.

Categories: IT Info