Donald Trumpin sosiaalisen median yrityksen kanssa sulautumisesta sopinut blank-check-kauppayritys ei onnistunut saamaan riittävästi osakkeenomistajien tukea vuodelle sopimuksen päätökseen saattamiseen. Asiaan perehtyneet ihmiset sanoivat.

Vaakalaudalla on 1,3 miljardin dollarin käteisraha, jonka Yhdysvaltain entisen presidentin Truth Social-sovellusta ylläpitävä Trump Media & Technology Group (TMTG) saa vastaanottaa Digital World Acquisition Corp. yrityskauppayhtiö (SPAC), joka solmi viime lokakuussa kaupan TMTG:n julkistamiseksi.

Kauppa on ollut jäässä siviili-ja rikostutkimuksissa kaupan olosuhteista. Digital World oli toivonut, että Yhdysvaltain arvopaperi-ja pörssikomitea (SEC), joka tarkastelee kauppaa koskevia tietojaan, olisi tähän mennessä antanut siunauksensa kaupan etenemiselle.

Suurin osa Digital Worldin osakkeenomistajista on yksittäisiä sijoittajia ja Niiden saaminen äänestämään välittäjiensä kautta on ollut haastavaa, Digital Worldin toimitusjohtaja Patrick Orlando sanoi viime viikolla.

Digital World tarvitsee 65 % sen osakkeenomistajista äänestävän ehdotuksen pidentää sen elinikää 12 kuukaudella. jotta liike olisi tehokas. Maanantai-iltaan mennessä paljon vähemmän Digital Worldin osakkeenomistajia kuin vaadittiin, lähteet kertoivat.

Äänestyksen tulos julkistetaan digitaalisen maailman osakkeenomistajien ylimääräisessä kokouksessa tiistaina. Digimaailman johtajat eivät usko pystyvänsä saamaan riittävästi osakkeenomistajien tukea ajoissa ja ovat lähteiden mukaan alkaneet pohtia vaihtoehtoisia vaihtoehtoja.

Lähteet pyysivät nimettömyyttä, koska äänestysluvut eivät ole olleet julkisuudessa ilmoitti. Digital Worldin ja TMTG:n edustajat eivät heti vastanneet kommenttipyyntöihin.

Eräs Digital Worldin harkitsema vaihtoehto on lykätä äänestyksen määräaikaa lopullisessa tarjouksessa osakkeenomistajien tuen lisäämiseksi, lähteet sanoivat. Ilman lisätoimia SPAC on asetettu selvitystilaan torstaina ja palauttamaan rahat, jotka se keräsi syyskuun 2021 listautumisannissa.

Jos Digital World epäonnistuisi tarjouksessaan saada osakkeenomistajat tukemaan yksi-vuoden jatkoa, sen johdolla on oikeus pidentää sen elinikää ilman osakkeenomistajan lupaa enintään kuudella kuukaudella. On epäselvää, käyttääkö Digital World tätä vaihtoehtoa ja antaako se riittävästi aikaa sääntelyviranomaisille tehdä johtopäätös siitä, sallitaanko kaupan edetä.

Digital World on paljastanut, että SEC, Financial Industry Sääntelyviranomaiset ja liittovaltion syyttäjät ovat tutkineet sopimusta TMTG:n kanssa, vaikka tutkimusten tarkka laajuus on epäselvä.

Sääntelyviranomaisten etsimiä tietoja ovat Digital World-asiakirjat muiden mahdollisten kohteiden kuin TMTG:n due diligence-tutkimuksesta, Digital Worldin ja muiden tahojen välisistä suhteista, Digital Worldin hallituksen kokouksista, kaupankäyntiin liittyvistä periaatteista ja menettelyistä sekä Tiettyjen sijoittajien henkilöllisyydet, Digital World on sanonut.

VELKAON RAJOITETTU

Jos kauppa saataisiin päätökseen, TMTG saisi 293 miljoonaa dollaria, jotka Digital Worldillä on hallussaan, sekä miljardi dollaria, joka on sitoutunut ryhmä sijoittajia yksityisen sijoituksen muodossa julkiseen pääomaan (PIPE).

PIPE:n on määrä päättyä 20. syyskuuta, ellei kauppaa saada päätökseen. Digital Worldin sijoituspankkiirit ovat viime viikkoina ottaneet yhteyttä sijoittajiin selvittääkseen heidän kiinnostuksensa PIPE:n laajentamiseen, asian tunteva henkilö sanoi.

On epäselvää, kuinka TMTG pärjää ilman pääsy digitaalisen maailman rahoitukseen. Se keräsi 22,6 miljoonaa dollaria vaihtovelkakirjoilla viime vuonna ja lisäksi 15,4 miljoonaa dollaria siltarahoituksella tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Sopimus Digital Worldin kanssa rajoittaa velkaantumismäärää, jonka TMTG voi ottaa ennen kaupan sulkemista 50 miljoonaan dollariin.

Digital World on sanonut uskovansa TMTG:llä olevan”riittävästi varoja”huhtikuuhun 2023 asti. TMTG sanoi viime viikolla, että Truth Social on”vahvalla taloudellisella pohjalla”ja alkaisi toimia pian.

Trump aloitti Truth Socialin käytön huhtikuussa, kaksi kuukautta sen julkaisun jälkeen Apple Inc:n sovelluskaupassa. Hänellä on tällä hetkellä yli 4 miljoonaa seuraajaa – murto-osa niistä 89 miljoonasta, jotka hänellä oli Twitter Inc:ssä ennen kuin tuhannet hänen kannattajansa kielsivät hänet roolistaan ​​Yhdysvaltain Capitol-melakoissa tammikuussa 2021.

FacebookTwitterLinkedin

Categories: IT Info