Stadian white label-palvelu nimeltä”Immersive Stream for Games”on ollut juttu jo jonkin aikaa, ja sen jälkeen shokki on kuollut Koska yritys ei keskittynyt pelkästään kuluttajiin, sen B2B-ratkaisusta on tullut voimanpesä, joka tarjoaa kolmansien osapuolten esittelysisältöä asiakkailleen Googlen infrastruktuurin avulla.

Paitsi AT&T:n sekä sen Batman: Arkhamin kanssa Knight-ja Control-demot, joita käytetään myynninedistämistyökaluina sen langattomille asiakkaille, on yksi toinen ensisijainen esimerkki Immersive Streamia käyttää toinen yritys. Muutama kuukausi sitten tämän vuoden kesäkuussa pelin julkaisija Capcom tarjosi Stadia-vetoisen Resident Evil Village-demon oman verkkosivustonsa kautta, jotta sen käyttäjät saivat maistaa pilvipelaamista ilman, että heidän tarvitsisi edes investoida Stadia-brändiin tai vierailla alustalla. suoraan.

Koska mikään ei kestä ikuisesti, Capcom ilmoitti juuri Twitter-tilillään, että demo poistetaan pian sen verkkosivuilta 8.9.2022 klo 17.00 PST. Siitä on vain kaksi päivää, joten jos toivot voivasi pelata kylän ja linnan läpi saadaksesi käsityksen pelin toiminnasta, sinun pitäisi tehdä se ennen kuin on liian myöhäistä!

“Resident Evil Villagen online-suoratoistodemo”on saatavilla 8. syyskuuta klo 17.00 PST (9. syyskuuta klo 0.00 UTC) asti! Yksi napsautus riittää pelataksesi välittömästi, joten pääse maistamaan kylää ja linnaa ennen kuin aika loppuu! https://t.co/iyfNLeGsWu #REVillage

On syytä huomata, että virallinen Resident Evil Villagen Stadia Store-demo on edelleen saatavilla (ellei Google ilmoita toisin muutaman seuraavan päivän aikana ) ja voit pelata sitä yhdellä napsautuksella jopa sen jälkeen, kun Capcomin verkkosivusto on poistanut sen olemassaolosta. Emme ole varmoja, miksi yritys on päättänyt tehdä tämän, mutta ehkä se tarjoaa tilalleen uuden demon, jota pelaajat voivat testata, ja tämä kaikki on vain tavanomainen mainoskampanjan vaihto.

.medrectangle-4-multi-126{taustaväri:#fefefe!tärkeä;reuna:ei mitään!tärkeä;näyttö:lohko!tärkeä;float:ei mitään!tärkeää;linjan korkeus:0;margin-bottom:20px!tärkeää;marginaali-vasen:auto!tärkeä;margin-oikea:auto!tärkeä;margin-top:20px!tärkeää;maksimileveys:100%!tärkeää;vähimmäiskorkeus:250px;min-leveys:250px;täyttö-ala:20px!tärkeää ;padding-left:10px!important;padding-right:10px!important;padding-top:20px!important;text-align:center!important}

Aiheeseen liittyvät viestit

Categories: IT Info