Googlen 2. sukupolven Nest Hub integroi jotain nimeltä Sleep Sensing käyttämällä sen sisäänrakennettua Soli-sirua, kun laite toimitettiin ensimmäisen kerran, ja tämä ominaisuus salli älykäs näyttö, joka havaitsee unirytmit, kuten lepoajan, levon laadun ja paljon muuta. Lisäksi mukana tuli jotain nimeltä”yskän ja kuorsauksen tunnistus”, jonka avulla on helppo nähdä (tietenkin Fitbit Premium-tilauksella), kuinka voit parantaa hyvinvointiasi tietoisen mielesi uinuessa.

Koska tämä on asia, Google pyrkii nyt laajentamaan saman toiminnallisuuden Androidiin, kuten raportoimme toukokuussa. No, 9to5Google on löytänyt uusia koodijonoja uusimmassa Digitalissa Hyvinvointisovellus (versio 1.2.x) puhelimissa, jotka osoittavat, että se on vihdoin matkalla.

APK Insights-raportissaan 9to5 sanoo, että”yskän ja kuorsauksen tunnistus”tulee osaksi”Nukkumatilaa”. Androidissa, mikä vaikuttaa sopivalta, koska se on tarkoitettu toimimaan nukkuessasi ja se tulee määrittää tai aktivoida manuaalisesti ennen kuin soitat sen illaksi.

Katso kuinka paljon yskit tai kuorsat ajoitetun nukkumaanmenoaikasi aikana

APK Insights, 9to5Google

Kuulit oikein – öisten nenätottumustesi havaitsemisen on oltava olet aktivoinut, eikä sitä voi vaihtaa automaattisesti. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että se vaatii mikrofonin luvan kuunnella sinua nukkuessasi, joten on tärkeää, että olet tietoinen, kun yksityisyyttäsi loukataan tahallisesti. Muista vain, että tunnistus tapahtuu vain sovelluksessa aiemmin määrittämiisi tunteina.

.medrectangle-4-multi-126{background-color:#fefefe!important;border:none !tärkeää;näyttö:block!tärkeää;float:ei mitään!tärkeää;linjan korkeus:0;margin-bottom:20px!tärkeää;margin-left:auto!tärkeää;margin-right:auto!tärkeää;margin-top:20px Tärkeää top:20px!important;text-align:center!important}

Toinen löydetty koodimerkkijono osoittaa, että voit tarkastella uneliaisuutta, kun palaat aamulla. Se, kuinka monta kertaa olet yskinyt ja kuinka monta kertaa olet kuluttanut kuorsaukseen, voivat auttaa sinua todistamaan toiselle puolisolle, että et ole hullu, tai pyytää apua lääkäriltäsi apneaasi, jos he ovat itse asiassa oikeassa. tottumukset.

Muokkaa näyttöäsi, ota Älä häiritse-tila automaattisesti käyttöön ja seuraa yskimistä ja kuorsausta ajoitetun nukkumaanmenoaikasi aikana

APK Insights, 9to5Google

Tällä hetkellä ei voi tietää, onko tämä ominaisuus yksinomaan Pixel-puhelimissa vai otetaanko se käyttöön kaikille Android-käyttäjille, jotka käyttävät sovelluksen uusinta versiota, mutta saamme sen todennäköisesti selville riittävän pian.. Koska ei ole mitään takeita siitä, että APK Insights johtaa julkaistuihin ominaisuuksiin, se usein osoittaa, että ne tulevat, ja mikä tärkeintä, että ne ovat vain kahden viikon päässä.

Minun on oltava rehellinen. ja sanoa, että vuosituhannen ikäisenä ajatus antaa teknologiamme kuunnella meitä, kun olemme tajuttomana ja kerätä tietoja meistä – vaikka se olisi hyödyksi – tuntuu hieman dystopiselta. Se on vain hauska ajatus, kun seuraamme älykotitekniikan kehittymistä. Muistan 2000-luvun alussa Disney-kanavalla elokuvan nimeltä Smart House, joka käsitteli samanlaista aihetta, ja uskon, että niin kauan kuin säilytämme hallinnan yksityisyydestämme ja sellaisista, pärjäämme hyvin, mutta mitä enemmän annamme hallintaa. pois ja mitä mukavampaa meistä tulee sellaisten asioiden kanssa, sitä vähemmän oudolta se voi tuntua meistä. Ehkä on olemassa joitain rajoja, joita tekniikan ei pitäisi ylittää (ja jotkut ulkonaliikkumiskiellot), mutta tämä on vain foliohattuni.

Aiheeseen liittyviä viestejä

Categories: IT Info