Me ovat pitkään kuulleet, että Twitter työskentelee Muokkaa-painikkeen parissa, jonka avulla käyttäjät voivat korjata kirjoitusvirheet twiitteihinsä. Nyt näyttää siltä, ​​​​että Twitter valmistautuu tuomaan ominaisuuden yleisölle hyvin pian. Mikroblogisivusto on julkaissut ensimmäisen muokatun twiittinsä, mikä osoittaa, että yritys on saattanut päättää kehitysprosessin.

Yhtiön julkaisema twiitti sisältää tietoa twiitin viimeisestä muokkauksesta. Twiitissä sanotaan myös, että se on tarkoitettu testaustarkoituksiin, ja yritys ilmoittaa meille, kun se etenee. Todisteiden perusteella on kuitenkin selvää, että tviittien muokattavissa olevalle ajalle tulee olemaan tietty aikaraja. Sanotaan, että aikaraja on 30 minuuttia.

On myös tärkeää huomata, että muokkausvaihtoehto on aluksi Twitter Blue-tilaajien käytettävissä. Se, että virallinen Twitter Blue-kahva on julkaissut ensimmäisen muokatun twiitin, vihjaa, että maksulliset käyttäjät saavat ominaisuuden ensin. Emme kuitenkaan voi sanoa mitään siitä, onko se jatkossa tavallisten Twitter-käyttäjien saatavilla. Toivottavasti sosiaalisen median jättiläinen selventää, että kun muokkauspainike julkaistaan ​​virallisesti.

hei

Tämä on testi varmistaaksemme, että muokkauspainike toimii, annamme tiedät kuinka se menee

— Twitter Blue (@TwitterBlue) 29. syyskuuta 2022

Sillä välin Twitter Blue-tilaus maksaa 4,99 dollaria lokakuusta alkaen huomisesta alkaen. Twitter ilmoitti heinäkuussa nostavansa hintaa 2,99 dollarista 4,99 dollariin. Ole siis valmis maksamaan niin paljon, jos haluat käyttää muokkaustoimintoa ennen tavallisia käyttäjiä.

Uuden muokkausvaihtoehdon lisäksi Twitter Blue-tilaajat saavat käyttöönsä useita ainutlaatuisia uusia ominaisuuksia, mukaan lukien kirjanmerkkikansiot. , mahdollisuus kumota twiittejä ja Lukijatila. Toivottavasti mikroblogisivusto lisää jatkossa lisää, jotta sen Blue-tilaus olisi entistä houkuttelevampi.

Pitäisikö Twitterin pitää muokkausominaisuus yksinomaan Blue-tilaajille vai pitäisikö sen tarjota se kaikkien saataville ? Kerro meille mielipiteesi kommenttiosiossa.

Categories: IT Info