Genshin Impactin Kusanali, Dendro Archon, on nyt paljastettu, ja odotamme innolla, että ne tulevat esille tulevassa tapahtumatoiveessa. Aiemmat archonit esiteltiin animepeliin arkhon-tehtävien kautta, ja lopulta heistä tuli pelattavia hahmoja, kuten Venti, Raiden Shogun ja Zhongli. Nämä arkonit muodostavat Seitsemän, jumalia, jotka hallitsevat omaa aluettaan ja joilla on korreloiva elementti nimeltä gnosis.

2.0-päivityksessä ja alueen Inazuman julkaisussa meille esiteltiin Electro Archon, Raiden Shogun, ja jopa pomotaistelimme hänen kanssaan osana tarinaa. Lopulta hänestä tuli yksi uusista Genshin Impact-hahmoista. Tiedämme nyt, että Dendro Archon on Nahida, joka esiintyy Sumeru Archon-tehtävälinjan aikana, ja että hän on myös saatavilla pelattavana hahmona tulevassa Genshin Impact-päivityksessä.

Kuka on Kusanali Genshin Impactissa?

Edellinen arkoni katosi muutama sata vuotta sitten, joten hänen tilalleen tuli uusi Dendro Archon. Tämä uusi arkoni johtaa Sumerua ja on voiman ja ystävällisyyden symboli sumerulaisia ​​kohtaan.

Hänen alkuperäisen paljastuksen jälkeen emme tienneet kuka Dendro Archon oli, sillä vain salaperäinen tyttö lietsoi huhuja, jotka osoittautuivat oikeaksi virallisen Nahidan ilmoituksen myötä. Nyt tiedämme Nahidan olevan Kusanali. Katso Nahida-bannerin julkaisupäiväoppaamme saadaksesi täydelliset tiedot siitä, milloin uutta hahmoa odottaa.

Kusanali-bannerin julkaisupäivä

Kun Hoyovere on paljastanut Nahidan Twitterissä, voimme olettaa, että hän seuraa kaikkien muiden tällä tavalla ilmoitettujen hahmojen jalanjälkiä ja vapautetaan pelattavana hahmona seuraavassa päivityksessä. The Lesser Lord Kusanali liittyy Laylaan, joka on toistaiseksi ainoa Genshin Impact 3.2:ssa ilmoitettu hahmo.

Razer Iskur X – Genshin Impact Edition Razer Iskur X – Genshin Impact Edition Razer 499,00 $ Osta nyt Network N ansaitsee kumppanuusprovision pätevistä myynnistä.

Kun Dendro Archon liittyy pian The Sevenin toiseen jäseneen, saat selville, missä muut ovat Genshin Impact-tasoluettelossamme. Yksi niistä, Venti, on tällä hetkellä saatavilla yhdessä nykyisistä Genshin Impact-bannereista, joten katso paras Venti-rakennelma, jos yrität piirtää Anemo-hahmoa.

Categories: IT Info