:lle

Lisää todisteita Galaxy S23 Ultran 200 megapikselin päätakakameran tukemisesta on ilmaantunut. Viimeisin lähde on hollantilainen julkaisu GalaxyClub, joka on usein ollut tarkka Samsungin vuotojen suhteen. Julkaisu voi”vahvistaa”, että Galaxy S23 Ultra ominaisuus maailman korkein. tarkkuus älypuhelimen kamera.

Tämä ei tietenkään ole ensimmäinen kerta, kun kuulemme tämän uutisen. Huhut 200 megapikselin kamerasta tulevaan Samsungin lippulaivaan ovat kiertäneet Internetissä jo pitkään. Tuoreimmat tiedot ovat lisävahvistus tälle. Korealaiset tiedotusvälineet kertoivat aiemmin, että Samsung on jo kertonut kamerantoimittajilleen suunnitelmasta. Koska Galaxy S23 Ultran kehitys on jo alkanut, yrityksen on tilattava komponenttitilauksia uudelle kuvakennolle. Siksi se jakoi toimittajille joitain tarvittavia yksityiskohtia, mukaan lukien sen, että puhelimessa on 200 megapikselin kamera.

Vuodot ovat myös paljastaneet joitain yksityiskohtia tarkasta 200 megapikselin kuvakennosta, jota Samsung aikoo käyttää Galaxy S23 Ultrassa. Yritys on jo julkaissut kaksi näistä hirviömäisistä kameroista – ISOCELL HP1:n viime vuoden syyskuussa ja ISOCELL HP3:n aiemmin tänä vuonna. Edellinen debytoi Motorola Edge 30 Ultrassa muutama viikko sitten, kun taas jälkimmäinen ei ole vielä päässyt puhelimiin. Korean behemoth ei kuitenkaan käytä kumpaakaan tulevassa lippulaivassaan. Sen sijaan siinä on kehitteillä kolmas 200 megapikselin kamera. Uuden sensorin kerrotaan olevan ISOCELL HP2.

Samsungin uuden 200 megapikselin anturin huhutaan olevan 1/1,3 tuumaa, mikä on suurin piirtein sama kuin Galaxy S22 Ultran 108 megapikselin kamera. Siinä on kuitenkin pienempiä 0,6 μm pikseleitä ja leveämpi F1,7-aukko. Valitettavasti tästä ei tällä hetkellä tiedetä muita yksityiskohtia. Sen pitäisi tarjota 8K-videotallennus, pikselien yhdistäminen, parannettu automaattitarkennus sekä parannettu valokuvien ja videoiden laatu. Tietysti jälkimmäinen riippuu paljon kameran ohjelmistoista ja algoritmeista kuin vain raakalaitteiston tehosta. Toivottavasti Samsung on jo siinä.

Galaxy S23 Ultra ei ehkä päivitä muita kameran antureita

Vaikka 200 megapikselin pääkamera on melko varma, muut Galaxy S23 Ultran kuvaanturit ei ehkä saa päivitystä nykyisestä Ultrasta. No, ei ainakaan resoluution suhteen. Huhut viittaavat samoihin kahteen 10 megapikselin telekameraan, joissa on 3X ja 10X optinen zoom. 12 megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi ja 40 megapikselin selfie-kamera voivat myös kulkea ennallaan. Samsung voisi silti parantaa kuvanlaatua muilla anturin tai ehkä ohjelmiston muutoksilla. Odotamme näkevämme lisää Galaxy S23-vuotoja tulevina viikkoina ja kuukausina.

Categories: IT Info