Päivitetyt MacBook Pro-mallit ovat olleet uutisissa vuoden alusta lähtien. Vaikka Apple ei julkaissut huhuttuja uudistettuja MacBook Pro-tuotteita WWDC21-tapahtumassa, Bloombergin Mark Gurman kirjoittaa, että mallit ovat edelleen lanseerausraiteillaan myöhemmin tänä vuonna.

Teollisuuden lähteet väittävät, että Apple päivittää MacBook Pro-mallin kahdella uudella 14 tuuman ja 16 tuuman mallilla, jotka on varustettu seuraavan sukupolven Apple Silicon, M1x-sirulla, joka on rakennettu yli 5 nm: n prosessille. Lisäksi uusissa kannettavissa tietokoneissa on iPad Pro (2021), kuten tasainen reunasta reunaan muotoilu ja mini-LED-näyttö, ei kosketuspalkkia, sormenjälkitunnistinta ja muuta.

mini-LED MacBook Pro

Täysin pakatun syksyn myötä Apple tuo markkinoille uudet M1 MacBook Pro-mallit myöhemmin tänä vuonna

Bloomberg Technologyn tilauspohjaisessa uutiskirjepalvelussaan Power On, Gurman kertoi tuotteista, joiden odotetaan julkistuvan syksyllä (syyskuussa) ja myöhemmin tänä vuonna.

Applen kohdalla kaikki huomiota kiinnitetään syksyyn, joten seuraavien viikkojen on tarkoitus olla kevyitä tuoteuutisissa. Olemme noin kolmen kuukauden päässä seuraavista myyntiin tulevista iPhone-ja Apple Watch-malleista-yhdessä iOS 15-, iPadOS 15-ja watchOS 8-julkaisujen kanssa, joten pysy kuulolla runsaista uutisista kesän surun jälkeen.

Älä unohda iPadia ja Macia: Applella on uusi lähtötason iPad opiskelijoille ja uudistetut MacBook-ammattilaiset ja iPad-minit tulevat myös myöhemmin tänä vuonna.

Uuden MacBook Pron ilmoitetun käynnistymisajan vahvistaa DigiTimes, joka väittää “uusi mini-LED MacBook Pro on tulossa vuoden 2021 jälkipuoliskolla ”. Taiwanilaisen teollisuuden lähteen mukaan Global Lighting Technologies ja Osram Opto toimittavat myös näyttöpaneelit Applelle tuleville kannettaville malleille.

mini-LED MacBook Pro

Mielenkiintoista on, että nämä tiedot jaetaan sen jälkeen, kun Apple on ryhtynyt vuotoihin, jotta estetään tulevien tuotteiden yksityiskohtien ilmestyminen uutisissa. Yhtiön asianajotoimisto lähetti kirjeen kiinalaiselle vuotajalle , Kane pyysi häntä se, että se ei paljasta tietoja”julkistamattomista”tuotteista, antaa” Applen kilpailijoille tehokkaita tietoja ja johtaa myös kuluttajia harhaan, koska paljastetut tiedot eivät välttämättä ole tarkkoja.” Kane jakoi, että kirje lähetettiin useisiin lähteisiin ryhmissä, joten ehkä Gurman ei ollut luettelossa. Jos haluat tilata Gurmanin uutiskirjeen, napsauta tätä kirjautumiseen.

Lue lisää:

Categories: IT Info