Samsung Galaxy Z Flip Lite ei käynnisty, se on peruutettu. Tästä luurista on huhuttu jo kauan, kauan. Emme ole kuulleet siitä pitkään aikaan, mutta joitain tietoja ilmestyi nyt.

Ross Young , tunnettu näyttöanalyytikko, on vahvistanut, että laite on peruutettu. Mr. Youngin tiedot ovat yleensä paikalla, ja on todennäköistä, että näin on myös tällä kertaa.

Galaxy Z Flip Lite on peruutettu kokonaan

Galaxy Z Flip Lite oli piti olla halvempi muunnos alkuperäisestä Galaxy Z Flip-sovelluksesta. Samsungin odotettiin leikkaavan kulmia ja sisällyttämällä huonommat tekniset tiedot sen toteuttamiseksi.

Mainos

Jos mietit, miksi näin ei tapahdu, vastaus on… sirupula. Se ei ole ollenkaan yllättävää. Galaxy S21 FE on myöhässä sirupulan takia, ja se on toistaiseksi vaikuttanut moniin älypuhelinten OEM-valmistajiin.

Vaikuttaa siltä, ​​että se vaikuttaa eniten suurimpiin älypuhelinten OEM-valmistajiin, koska heidän on työnnettävä pois suuria määriä laitteiden. Itse asiassa Galaxy S21 FE voidaan käynnistää vain Yhdysvalloissa ja Euroopassa sirupulan takia.

Samsung ennakoi laitteen valtavaa kysyntää ja pohtii, mikä on paras toimintatapa tässä vaiheessa.. Galaxy S20 FE oli erittäin suosittu, ja monet ihmiset odottavat päivitystä S21 FE: ksi, varsinkin kun otetaan huomioon, että uusi Note-puhelin ei ole kysymyksessä.

Mainos

Samsungin taitettava’Lite’saattaa tulla markkinoille tulevaisuudessa, vaikka

Galaxy Z Flip Lite on nähnyt julma kohtalo saman asian takia. Samsung on päättänyt romuttaa puhelimen kokonaan sirupulan vuoksi. Tämä ei sulje pois mahdollisuutta, että uusi taitettava Lite-puhelin tulee markkinoille tulevaisuudessa. Tämä pätee sekä taitettava-että kääntövariantteihin.

Tuleva Galaxy Z Taita 3 ja Z Flip 3 : n odotetaan olevan edullisempi kuin edeltäjänsä lanseerauksessa, joten se on jotain. Monien taitettavien kokoonpanojen odotetaan olevan tänä vuonna edullisempia kuin ennen.

Mainos

Categories: IT Info