Samsung Galaxy Z Fold 3: lla on kaksi näyttöä, ja näiden kahden paneelin molemmat koot ja tarkkuudet on juuri paljastettu. Nämä tiedot ovat peräisin Jääuniversumista , joka on tunnettu tipster.

Galaxy Z Fold 3-näytön koot ja tarkkuudet paljastetaan tipsterin avulla

Galaxy Z Fold 3: n näytön koot ja tarkkuudet ovat hyvin samanlaiset kuin edeltäjänsä. Päänäytön koko on 7,56 tuumaa, ja tässä tarkastellaan 2208 x 1768-resoluutiota.

Kun kyseessä on toissijainen näyttö, voit odottaa saavansa 6,23 tuuman paneelin, jossa on 2268 x 832. resoluutio. Molemmat paneelit ovat AMOLED-näyttöjä, vaikka emme ole vielä varmoja niiden päivitystiheydestä.

Mainos

Galaxy Z Fold 2 tarjosi 120 Hz: n virkistystaajuuden päänäytössä, mutta sen toissijainen paneeli rajoitettiin 60 Hz: iin. On hyvät mahdollisuudet, että molemmat Galaxy Z Fold 3-paneelit tarjoavat 120 Hz: n virkistystaajuuden. Jopa 90 Hz: n virkistystaajuus ulommalle näytölle olisi parannus.

Galaxy Z Fold 3: n odotetaan käynnistyvän elokuussa. Yhtiön huhutaan julkistavan tämän puhelimen elokuun alussa Galaxy Z Flip 3: n ja Watch 4-sarjan älykellojen rinnalla.

Tämän luurin odotetaan olevan yrityksen ensimmäinen älypuhelin, jossa on näytön alla oleva kamera. Kamera on väitetysti edelleen näkyvissä, mutta se tarjoaa paljon paremman valonläpäisykyvyn kuin ZTE Axon 20 5G: n.

Mainos

Laite toimitetaan Snapdragon 888 SoC: n mukana

Edeltäjänsä tapaan Galaxy Z Fold 3: n odotetaan valmistavan metallia ja lasi. Snapdragon 888 SoC tukee sitä, ja se tarjoaa sekä nopean että nopean langattoman latauksen. Katso lisätietoja esikatseluartikkelistamme .

Nyt joitain tietoja Z-käännöksestä 3 myös esiin. Etelä-Korean myyntipiste, ET News , paljasti joitakin tietoja puhelimen kannen näytöstä. Paneelin mitat ovat 1,9 tuumaa verrattuna 1,1 tuumaan Z Flip-ja Z Flip 5G-laitteista.

Paneelin odotetaan säilyttävän 6,7 tuuman koko, mutta se tarjoaa 120 Hz: n virkistystaajuuden tällä kertaa. Mielenkiintoista on, että Z Flip 3 toimitetaan nyt myös Snapdragon 888: n mukana. Aiemmin puhelimesta huhuttiin sisältävän Snapdragon 870-piirin. Vielä on nähtävissä, mitä tapahtuu.

Mainos

Categories: IT Info