Pandemian ansiosta maailma on muuttunut dramaattisesti. Tässä olemme vuonna 2021 kirjoittamassa uudesta verkkokamerasta Delliltä. Ennen pandemiaa emme olisi koskaan kirjoittaneet uudesta verkkokamerasta . Mutta Dell UltraSharp-verkkokamera on täällä, ja se on varsin vaikuttava.

Dell väittää, että UltraSharp-verkkokamera tarjoaa maailman parhaan kuvanlaadun ja myös 4K-verkkokameran. Se saa inspiraation DSLR-kameroista ja käyttää suurta 4K Sony STARVIS CMOS-kennoa, jossa on monielementtinen linssi, joka pystyy sieppaamaan enemmän valoa. Ja näin saat todella selkeän videon.

Dell UltraSharp-verkkokamerassa on myös Digital Overlap HDR-ominaisuus, joka säilyttää todelliset värit ja tasapainottaa valotuksen. Joten jopa kaikkein rakeisimmissa tilanteissa saat todella suuren kokemuksen tästä verkkokamerasta.

Mainos

Dell UltraSharp Webcam HDR-vertailu

Se ei tietenkään olisi verkkokamera vuonna 2021 ilman automaattisen kehystämisen tukea. Ja siinä on myös älykäs suojaus, joten voit käyttää sitä helposti Microsoft Teamsin tai Slackin kanssa.

Tässä on vähän mielenkiintoista, että voit muokata näkökenttääsi. 65 astetta, 78 astetta tai 90 astetta. Tämä on hienoa, jos käytät sitä ihmisryhmälle, esimerkiksi kokoushuoneessa. Tämä on mahdollista mukana tulevan 5x digitaalisen zoomauksen vuoksi.

Mainos

Dell on tehnyt sen, joten voit laittaa tämän helposti näytön päälle tai jalustalle. Se on melko mielenkiintoinen muotokerroin, koska se on pohjimmiltaan vain sylinteri sen sijaan, että sivuihin olisi rakennettu suorakulmio, jossa on mikrofonit.

Milloin saan sen?

Dell UltraSharp Verkkokameraa voi ostaa tänään maailmanlaajuisesti. Ja se maksaa sinulle 199,99 dollaria.

Tämä tulee olemaan todella hieno monikäyttöinen verkkokamera. Kokousten järjestämisestä Microsoft Teamsissa, suoratoistoon Twitchissä se voi tehdä kaiken.

Mainos

Categories: IT Info