Tervetuloa uusimpaan Android-otsikoihin, joka sisältää upouudet Roborock S7 !

Tämä on Roborockin uusin ja suurin robottiimuri, joka ilmoitettiin takaisin CES: ssä tammikuussa ja käynnistettiin maaliskuussa. Joten se on vain muutama kuukausi vanha, ja silti melko vaikea saada käsiinsä. Mutta onnistuimme tarttumaan yhteen ja annamme sen toiselle onnekkaalle lukijamme.

roborock s7
Roborock S7

Tietoja lahjasta

Roborock S7 on todella vaikuttava robottiimuri yritykseltä. Kun tarkastelimme sitä aiemmin tänä vuonna, annoimme sille”Toimittajan valinnan”, koska se on hyvä.

Mainos

Roborock S7: n avulla saat kaikki tavalliset ominaisuudet, joita voit odottaa robottiimurilta. Mutta S7: n uutuus on Sonic Mopping ja VibraRise. Sonic Mopping antaa S7: n päästä eroon lattiallesi kuivuneista ja tekee todella hyvää työtä siivoamaan kotiisi. Nyt VibraRise-laitteella se nostaa mopin pois lattialta, jotta se voi puhdistaa kokolattiamatosi ilman, että matto kastuu. Tai täytyy poistaa mopimoduuli puhdistamisen lopettamiseksi.

Siinä on myös uusi kumiharja, joka sotkeutuu vähemmän ja antaa harjan päästä lähemmäksi lattiaa. Tämä tarkoittaa, että se pystyy keräämään enemmän likaa ja pölyä matoltasi. Antaa sinulle vähemmän syytä todellisen tyhjiön poistamiseen kodin puhdistamiseksi.

Tavallinen Roborock ominaisuudet ovat täällä myös S7: ssä. Kuten ääniohjaus Amazon Alexan, Sirin ja Google Assistantin kanssa. Sen lisäksi, että kyky muistaa useita pohjapiirroksia, tämä on hieno niille, jotka asuvat monikerroksisissa kodeissa. Ja paljon muuta.

Mainos

Se on todella vaikuttava robottiimuri, ja se voi olla sinun, jos olet onnekas ja anna tämä lahja.

Kuinka päästä

Jos haluat päästä mukaan voittamaan Roborock S7: n, sinun tarvitsee vain ottaa osa alla olevasta giveaway-widgetistä. Aloita vain osallistumalla kilpailuun sähköpostiosoitteellasi.

Kun olet ilmoittautunut, sinulla on mahdollisuus saada lisää merkintöjä suorittamalla erilaisia ​​toimintoja, kuten vierailemalla Android Headlines Sosiaalisen median kanavat.

Mainos

Sinulla on oikeus suorittaa monia toimintoja haluamallasi tavalla, jokainen toiminto tarjoaa ainutlaatuisen määrän ilmoituksia, ja jokaisella merkinnällä on potentiaalia voittaa.

Tämä Roborock S7-giveaway on VAIN USA: n kilpailu, joka suljetaan nopeasti klo 2: 59.00 PST 8. heinäkuuta 2021.

Anna nyt mahdollisuus voittaa Roborock S7, Android Headlines ja Roborock.

Mainos

  • Tämä on Vain Yhdysvalloissa annettava lahja.
  • Osallistujien on oltava sopivan ikäisiä.
  • Lähetyskysymyksiä ei valvota Android Headlinesissa tai kumppaneissamme. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että asiat voivat mennä pieleen. Android-otsikot tai yhteistyökumppanimme eivät ole vastuussa kuljetuksessa menetetyistä tuotteista.
  • Voittaa vain yhden sähköpostimerkinnän, joten kirjoita vain yhdellä sähköpostiosoitteella. Useammalla kuin yhdellä sähköpostilla kirjoittaminen ei paranna voittomahdollisuuksiasi ja voi johtaa hylkäämiseen. Sähköpostiosoitteet tarkistetaan ja vahvistetaan.
  • Voittajat lähetetään sähköpostitse, ja jos vastausta ei anneta 48 tunnin kuluessa, valitaan toinen osallistuja.
  • Kuka tahansa katsotaan kilpailu hylätään.
  • Android Headlines pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän kilpailuun/lahjaan.

Categories: IT Info