PlayStation 5 on vielä suhteellisen uusi markkinoilla, joten suuret hyväksikäytöt eivät ole varsinaisia, tai eivät ainakaan olleet tähän asti. Tämä on ollut hyvä pelaajille, koska se tarkoittaa myös, että huijareilla on ollut rajoitetusti resursseja peleissä, joissa tiedostojen käyttö voi mahdollistaa edistyneemmän aimbot-ohjelmiston tai jopa Wallhackin. Vaikka en usko, että olemme vielä täysin hakkeroinnin tasolla, se lähestyy. Tietenkään en myöskään kestä sitä paskaa, mutta se on tosiasia, jota meidän on käsiteltävä tavalla tai toisella. Minua kiinnostaa kotikeitto ja suuremmassa määrin konsolin tuleva säilytys ja emulointi.

PS5 Exploited

Fail0verflow-ryhmä on ollut poissa näyttämöltä jonkin aikaa, mutta he ovat varmasti palanneet swingissä. He ovat jakoi Playstation 5-ytimen, joka on täysin purettu, ja näyttää siltä, ​​että tämä on vasta alkua. Heillä on symmetriset PS5-juuriavaimet, mukaan lukien konsolikohtainen pääavain. Tämä ei kuitenkaan anna heidän ajaa uutta koodia/pelejä, nuo avaimet ovat jotain aivan muuta, mutta tämä on varmasti yksi pala suurempaa palapeliä.

Käännös: Meillä on kaikki (symmetrinen) ps5 juuriavaimet. Ne kaikki voidaan saada ohjelmistosta – mukaan lukien konsolikohtaiset juuriavaimet, jos katsot tarpeeksi tarkasti! https://t.co/ulbq4LOWW0

— fail0verflow (@fail0verflow) 8. marraskuuta 2021

Vaikka tämä ei saa meitä toimimaan homebrew vain vielä, sen avulla he voivat purkaa ja salata tiedostoja konsolin muistista/tallennustilasta. Tämä voi johtaa ensimmäisiin tallentaviin pelieditoreihin ja avata ovet myös varhaiselle pelimodifikaatiolle. Tosin taas on alkuajoja, mutta tämä on suuri este, jonka he ovat ylittäneet.

Miten he ovat tehneet sen, ei tiedetä, mutta epäilen, että se on helppo kopioida. Siitä voi kuitenkin tulla ohjelmistotyökalu, koska he sanoivat, että sitä hyödynnettiin ohjelmiston avulla eikä laitteiston parissa. Pidämme silmällä heidän Twitter-sivuaan, sillä he voivat halutessaan pitää salaisuudet omana tietonaan. tehty menneisyydessä.

Categories: IT Info