Abonneer je op Nintendo Life op YouTube

Als je schreeuwde om Nintendo om een ​​nieuw deel uit te brengen in de Mother-serie, dan is dit mogelijk het op één na beste ding als het ooit het daglicht ziet. Het is een door fans gemaakt vervolg op de veelgeprezen RPG-serie, getiteld’Mother 4′.

Er is een trailer van vier minuten waarin fans kennis maken met een nieuw personage genaamd Aaron en een aantal andere partijleden. Hier is wat meer informatie van de website van het spel:

“Drie jonge mannen ontdekken een ongewenste gast diep in het bos, en Amerika staat op zijn kop! Het is aan een kleine stadstiener genaamd Aaron om door de Verenigde Staten te reizen om de nasleep van die noodlottige ontmoeting te verwerken en het verhaal achter de”Rift Shells”te ontdekken-oude artefacten van ontzagwekkende PSI-kracht en dubieuze oorsprong. Op zijn reis door podunk-buitenwijken en onmogelijke kerkers, zal hij ontmoet de overmoedige monteur Maggie, de gereserveerde maar bekwame Troy, de dichte maar goedhartige tovenaar Trisme, samen met vele andere loyale bondgenoten en vreemde vijanden. Ze zullen de sluier oplichten van de onaantastbare entiteit die aan de touwtjes van de aarde trekt, in staat om de regels te buigen en de strijd aangaan met onze helden, gewoon om de kracht van de Rift Shells te benutten voor een absoluut maar onbekend doel… Maar er is niets om je zorgen over te maken met je vrienden achter je rug, toch?”

Natuurlijk zijn er al zorgen geuit over het feit dat Nintendo’Mother 4’zou sluiten, en aan het begin van de video staat een bericht waarin wordt opgemerkt dat het project en de ontwikkelaars geen banden hebben met Nintendo of Shigesato Itoi:

“Moeder 4 is een niet-officieel fanproject en de ontwikkelaars hebben geen relatie met Nintendo, HAL Labs, Shigesato Itoi of gelieerde partijen. Wij zijn onafhankelijke ontwikkelaars die in onze vrije tijd aan het spel werken. Steun Nintendo en Hobonichi als je kunt.”

Deze titel moet ook niet worden verward met Oddity-nog een door fans gemaakte poging die ook begon als’Mother 4’en een nieuwe naam kreeg.

Toch heeft Nintendo een behoorlijke geschiedenis van het beëindigen van fanprojecten-met het bedrijf eerder dit jaar actie ondernemen tegen de door fans gemaakte 2D Metroid Prime-game. Sommigen lijken echter te geloven dat Nintendo om de volgende reden niet achter door fans gemaakte Mother-games zal gaan:

Je kunt meer leren en zien meer op de Mother 4 website.

Dus, wat zijn uw eerste indrukken? Denk je dat Mother 4 de naam kan waarmaken als deze wordt uitgebracht? Laat hieronder een reactie achter.

Categories: IT Info