Er is zojuist een enorme update uitgerold naar PUBG New State met v0.9.20.141 APK. Deze update bevat alles wat Krafton vorige week beloofde, waarin ze beweerden dat de ontwikkelaars werken aan bugfixes die gebruikers via feedback hebben gemeld. Bekijk de changelog hieronder en download en installeer de nieuwste PUBG New State APK v0.9.20.141 en OBB-bestanden.

Ten eerste, als een anti-cheat maatregel , PUBG New State heeft functionaliteit toegevoegd waarbij spelers die ongeautoriseerde programma’s van derden gebruiken, uit een wedstrijd worden gegooid. Verbeterde beperkingen, opschortingen en verboden die worden opgelegd aan ongeautoriseerd gebruik van programma’s door derden. Houd er rekening mee dat New State het inschakelen van de ontwikkelaarsopties op Android niet toestaat. Het spel werkt gewoon niet wanneer ontdekt wordt dat de ontwikkelaarsopties zijn ingeschakeld.

Bovendien heeft Krafton een groot aantal problemen opgelost met betrekking tot de gyroscoop en bedieningselementen. Het systeem gewijzigd zodat Overlevenden geen schade oplopen wanneer ze worden geraakt door een voertuig dat wordt bestuurd door een squadlid. Er is een probleem opgelost waarbij de geluiden van voetstappen niet consistent waren in bepaalde situaties.

Kwaliteitsverbeteringen omvatten:

Een volledige-sprint karakterbeweging voor soepelere bewegingen en om de algehele karakterbeweging te verbeteren. Verbeterde animatie overgang van rollen naar rennen om soepeler te zijn. Verminderde de tijd die nodig is om te sprinten bij het starten vanuit buikligging, zodat overlevenden de sprintanimatie sneller dan voorheen kunnen betreden.

Het belangrijkste is: PUBG: NEW STATE werkt nu op iOS 12 en hoger. App Store-classificatie is ook bijgewerkt.

Je kunt alle bugfixes bekijken in de PUBG New State patch-opmerkingen hieronder.

PUBG New State Patch Notes v0.9.20.141

Anti-Cheat

Een functie toegevoegd waarbij spelers die ongeautoriseerde programma’s van derden gebruiken en als gevolg daarvan uit een wedstrijd worden getrapt, nu als zodanig worden gemarkeerd in de kill-feed. Verbeterde beperkingen, opschortingen en verboden die worden opgelegd aan ongeautoriseerd gebruik van programma’s door derden.

Verbeteringen aan de bedieningssystemen

Talloze problemen met betrekking tot de gyroscoop en bedieningselementen opgelost.

Veranderingen en verbeteringen aan de gyroscoop

Probleem opgelost waarbij de horizontale en verticale gevoeligheden van de gyroscoop niet overeenkwamen. Omgekeerde bedieningselementen voor gyroscoop toegevoegd.

Oplossingen voor bugs met besturing

Probleem opgelost waarbij soms alleen de joystickbesturing werkte bij gebruik van besturingsschema-opties #1 en #2. Er is een probleem opgelost waarbij de joystick aan de linkerkant van het scherm soms niet werkte bij gebruik van besturingsschemaoptie #1. Er is een probleem opgelost waarbij een extra aanraakbediening kon worden ingevoerd tijdens het gebruik van de knop Vrij perspectief in besturingsschemaoptie #1. Er is een probleem opgelost waarbij het veld Auto-Run erg klein leek.

Fixes voor bugs met squad-kills

Het systeem is gewijzigd zodat overlevenden geen schade oplopen wanneer ze worden geraakt door een voertuig dat wordt bestuurd door een squadlid.

Veranderingen en verbeteringen aan geluidssystemen

Er is een probleem opgelost waarbij het geluid van voetstappen in bepaalde situaties niet consistent was.

KvL-verbeteringen

Een full-sprint karakterbeweging toegevoegd voor vloeiendere bewegingen en om de algehele karakterbeweging te verbeteren. Verbeterde animatie overgang van rollen naar rennen om soepeler te zijn. Verminderde de tijd die nodig is om te sprinten bij het starten vanuit buikligging, zodat overlevenden sneller dan voorheen in de sprintanimatie kunnen komen.

Bugfixes

Er is een probleem opgelost waarbij personages terugkaatsten naar hun oorspronkelijke positie wanneer ze liepen of renden op trappen of de rand van gebouwen. Er is een probleem opgelost waarbij richtkijkers af en toe abnormaal werden weergegeven. Er is een probleem opgelost waarbij soms een grijze bal in de lobby verscheen. [iOS] Er is een probleem opgelost waarbij de grafische kwaliteit van de game er erg laag uitzag bij toegang tot de game via deep links. Er is een probleem opgelost waarbij een botsing met een gebouw tijdens het parachutespringen een abnormaal hoge hoeveelheid schade aanrichtte. Het probleem opgelost waarbij je geen matchmaking kon invoeren of rollen binnen de groep kon delegeren wanneer een groepsleider de game minimaliseerde om een ​​andere app te gebruiken en vervolgens de game opnieuw opende. Er is een probleem opgelost waarbij coördinaatmarkeringen soms niet goed werkten bij het gebruik van Drone Store en radioberichten. Een intermitterend probleem opgelost waarbij de boost-knop niet reageerde of de auto langzaam reed tijdens het rijden. Er is een probleem opgelost waarbij de gebruikersinterface voor vooraf ingestelde kostuuminstellingen nog steeds zichtbaar was, zelfs na het invoeren van een wedstrijd. Er is een probleem opgelost waarbij de statuspictogrammen van squadleden soms niet in de game werden gemarkeerd. Er is een probleem opgelost waarbij sommige knoppen abnormaal werden weergegeven bij het instellen van de lay-out van de bedieningselementen. Er is een probleem opgelost waarbij de geluiden soms niet te horen waren na een val van een hoge plaats. Er is een probleem opgelost waarbij het vergroten of verkleinen van de kaart met behulp van de schuiffunctie ervoor zorgde dat de kaart zich onregelmatig gedroeg. Er is een probleem opgelost in Team Deathmatch waarbij de pictogrammen die teamgenoten identificeren niet werden weergegeven na het invoeren van een wedstrijd. Er is een probleem opgelost met het Red Flare Gun waarbij de speciale voorraaddrop soms niet werd verwerkt, zelfs niet nadat het geweer was afgevuurd. Een intermitterend probleem opgelost met het Tier Promotion-scherm waarbij je niet naar het volgende scherm kon gaan, zelfs niet nadat je het scherm had aangeraakt. Er is een probleem opgelost waarbij het scherm Wedstrijdresultaten donker leek en niet meer reageerde op invoer. Er is een probleem opgelost waarbij het scherm Wedstrijdresultaten niet werd weergegeven, zelfs niet nadat het laatste lid van je team was gedood. Er is een UI-probleem opgelost waarbij verkregen en berekende scores anders werden weergegeven nadat een wedstrijd was afgelopen. Er is een probleem opgelost met de vriendenlijst waarbij vrienden op een onbedoelde manier werden besteld.] Een probleem opgelost waarbij de namen van UAZ (Open) en UAZ (Cover) onjuist in de inventaris zouden verschijnen. Er is een probleem opgelost met voicechat waarbij de voicechats van andere teams te horen waren tijdens het praten. Er is een probleem opgelost waarbij het gebruik van de functie”Push to Talk”het kanaaltype van je voicechat zou veranderen.

Diversen

De beoordeling van PUBG: NIEUWE STAAT is in de App Store (iOS) gewijzigd naar 12 en hoger.

Dus download en installeer PUBG New State 0.9.19.133 voor een betere ervaring nu!

PUBG NEW STATE 0.9.20.141 APK-download en OBB-bestanden

Nieuwste PUBG: NEW STATE v0.9.20.141 kan nu worden gedownload in de Play Store en Apple App Store. Als je de update om de een of andere reden niet ziet, kun je hier de APK downloaden.

Download PUBG New State in Play Store (Android)

Prijs: gratis+

Download PUBG New State in de App Store (iOS)

APK + OBB-download

Blijf op de hoogte voor de APK + OBB-downloads ! Installeer als normale APK.

APK Downloader door AndroidSage

Als alternatief kunt u onze APK Downloader gebruiken om de APK + OBB-bestanden afzonderlijk te downloaden. Voer gewoon de Play Store-URL in en u zou de downloadlink moeten krijgen, zoals te zien is in de onderstaande schermafbeelding. Je kunt opties kiezen zoals”Android 10“en”Samsung-telefoons“of laat het gewoon staan ​​op”Standaard“.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pubg.newstate

Installeer de PUBG Mobile-basis-APK en 3 configuratiebestanden met Split Installateur. Download het OBB-bestand, hernoem het naar main.122.com.pubg.newstate.obb en plaats het onder Android > OBB-map > com.pubg.newstate.

Bron

Deel dit:

Categories: IT Info