Google heeft de winnaars van de Google Play Best of 2021-awards bekendgemaakt,”een viering van apps en games die dit jaar een positieve bijdrage hebben geleverd aan het leven van mensen. Door de norm uit te dagen, unieke functies te introduceren en gebruikers een nooit eerder geziene ervaring te bieden, vertegenwoordigen de Best of-winnaars van Google Play wereldwijd de gouden standaard in app-en game-ontwikkeling.”Net als voorgaande jaren zijn er winnaars geselecteerd in het hele ontwikkelaarsecosysteem om te benadrukken dat een”geweldige app of game overal vandaan kan komen, of je nu een grote of een opkomende ontwikkelaar bent”, aldus het bedrijf.

“In India, nogmaals, we zagen een breed scala aan apps mensen in het hele land helpen met relevante – en vaak unieke – oplossingen voor hun dagelijkse behoeften. Dit jaar zagen we een opvallende stijging in e-learning, waarbij veel winnaars creatieve manieren vonden om India te helpen leer een scala aan vaardigheden online, of het nu gaat om het beheersen van een passie door middel van virtuele lessen onder leiding van beroemdheden met FrontRow, of het gebruik van AI om de leerresultaten van studenten te schalen met Embibe.”

Om innovatie op Google Play aan te moedigen, heeft het bedrijf omvatte ook drie nieuwe categorieën en breidde de prijzen uit naar apps op tablets en Wear OS, en games op tablets. Hieronder staan ​​de beste apps van 2021 in India, volgens Google:

Categories: IT Info