Pikmin Bloom is een Augmented Reality-game die op 26 oktober van dit jaar werd uitgebracht. Ontwikkeld en gepubliceerd door hetzelfde bedrijf dat ons Pokémon Go heeft gebracht, beloont de mobiele game spelers op basis van hun echte activiteit.

De tijd die je buiten doorbrengt, hangt rechtstreeks samen met de items die de game je toekent. met. Met deze items kun je de Pikmin-wezens laten groeien of voeden. Spelers laten ook een spoor van bloeiende bloemen achter, waar ze ook gaan.

Dat gezegd hebbende, sommige spelers zijn rapportage een bug met een in-game item. Pikmin Bloom-spelers zeggen dat de detector een nabijgelegen mini-mart laat zien in plaats van de berm. Als u het niet weet, is de Pikmin Bloom-detector een item dat u kunt vinden door op het kompaspictogram te drukken.

Hiermee kunnen spelers de nabijgelegen verborgen items vinden en hun wezens op expeditie sturen om ze te verzamelen. Niantic staat spelers echter toe de detector slechts één keer per dag te gebruiken.

Spelers zijn gefrustreerd door de bug omdat de Pikmin Bloom-detector alleen mini-mart toont, zelfs als er niets om hen heen is. Je kunt zelf in de onderstaande afbeelding zien hoe het eruit ziet.

Klik/tik om de afbeelding te vergroten (Bron)

@NianticSupport Had hetzelfde probleem. Een half uur door mijn plaatselijke (grote) museum gelopen, de detector voortdurend gecontroleerd en nooit een museumpictogram getoond. Ging zelfs door naar Open Street Maps om te bevestigen dat het nauwkeurig is gemarkeerd. (Ze hebben daar ook het museumrestaurant correct gemarkeerd, maar Restaurant verscheen ook niet op de detector). Liep langs een bioscoop, controleerde de detector, niets. Het lijkt erop dat de detector wat werk nodig heeft? Of is het niet bedoeld om ons te helpen zoals we denken dat het is?
(Bron)

Ik wist dat ik deze bug had, dus het is fijn om te weten dat het voor iedereen een probleem is. De categorieën voor decor hebben de afgelopen 6 maanden namen en symbolen een beetje veranderd, en met de wereldwijde release denk ik dat ze vergeten zijn dit bij te werken. De detector moet langs de weg wijzen. Het is het standaarddecor. Je komt langs de weg tenzij er iets in de buurt is dat in een andere categorie past.
(Bron)

Het blijkt dat er een Niantic Mod op het Pikmin Bloom-communityforum is verschenen die zei dat de detector inderdaad de juiste categorie tonen en dat ze geen Mini-mart zien in plaats van langs de weg.

Hallo allemaal! Wij kunnen ervoor zorgen dat Detector de juiste categorie weergeeft. Er wordt geen Mini-mart weergegeven in plaats van Roadside.
(Bron )

Dat gezegd hebbende, is het voorlopig onduidelijk of Niantic zal erkennen dat het probleem bestaat. Desalniettemin houden we meer informatie in de gaten en werken we dit artikel indien nodig bij.

Opmerking: we hebben meer van dergelijke verhalen in onze speciale Gaming-sectie, dus wees zeker dat om ze ook te volgen.

Uitgelichte afbeeldingsbron:

Categories: IT Info