Outriders de game is dit jaar een van de must-play videogames geworden voor gebruikers van Windows 11 of Windows 10, en terecht. Sommige gebruikers hebben echter geklaagd dat de game soms niet werkt of niet laadt, en vanuit ons oogpunt is dat een beetje vreemd. Mensen hebben gemeld dat het vastzit op het laadscherm.

Er is goed nieuws, want we hebben de informatie om dit probleem voor eens en altijd op te lossen. We gaan uitleggen hoe je dit op de gemakkelijkste manieren kunt regelen, hoewel je een paar minuten van je dag zult moeten nemen.

Voor degenen die nog nooit Outriders hebben gespeeld, nou, het is is een online-videogame die afhankelijk is van coöperatieve actie met meerdere spelers. Het is beschikbaar voor Windows-pc, Xbox en concurrerende platforms zoals PlayStation en Stadia. De game speelt zich af op een plant die bekend staat als Enoch, terwijl mensen een nieuwe beschaving proberen te koesteren, aangezien de aarde niet langer een levensvatbare plaats is vanwege de vele klimaatrampen.

Buitenstaanders blijven hangen op het laadscherm

Als Outriders geen verbinding maakt, authenticeert, start of opstart op pc of Xbox, moet je het volgende doen om het probleem op te lossen:

Voer het spel uit als beheerder Controleer de bestandsintegriteit van OutriderUpdate het stuurprogramma van de grafische kaart van je computer Stel Outriders in om te gaan via de firewall

1] Voer het spel uit als beheerder

OK, dus een van de eerste dingen die u hier moet doen, is de titel als beheerder openen. Doe dit door met de rechtermuisknop te klikken op de launcher en vanaf daar Als administrator uitvoeren te selecteren, en dat is alles.

Als alternatief, als je Steam gebruikt, ga je naar je bibliotheek en klik je met de rechtermuisknop op Outriders. Selecteer de optie Eigenschappen en klik meteen op Bladeren onder LOKALE BESTANDEN. Klik ten slotte met de rechtermuisknop op OUTRIDERS-Win64-Shipping.exe en selecteer vervolgens Als administrator uitvoeren.

Ten slotte, controleer of het spel eindelijk wordt geladen zoals het hoort.

2] Controleer de bestandsintegriteit van Outrider

Het is mogelijk dat enkele belangrijke bestanden van het spel ontbreken. Als dat inderdaad het geval is, raden we aan om die bestanden opnieuw te downloaden.

Hiervoor moeten we de integriteit van je gamebestanden controleren.

Open Steam: Je moet de Steam-client openen via het Desktop of vanuit het Startmenu. Zoek op het bureaublad de snelkoppeling, rklik met de rechtermuisknop en selecteer Openen. Ga na het voltooien van die taak naar Bibliotheek, klik met de rechtermuisknop op de titel zelf en kies Eigenschappen.

Zorg ervoor dat u onder het gedeelte LOKALE BESTANDEN de optie Integriteit verifiëren van gamebestanden selecteert.

3] Update het stuurprogramma van de grafische kaart van uw computer

Als het stuurprogramma van uw grafische kaart verouderd is, kan dit de prestaties van Outriders beïnvloeden. De beste optie hier is om het grafische stuurprogramma bij te werken om de functionaliteit te verbeteren.

Om dit voor elkaar te krijgen, moet u mogelijk de officiële website van de fabrikant van uw grafische kaart bezoeken. Van daaruit kunt u de nieuwste driver voor uw kaart downloaden.

4] Outriders instellen om door de firewall te gaan

Het volgende dat u wilt doen als alles hierboven faalt, is om Outriders zonder problemen door Windows Firewall te laten gaan.

Zodra u het gedeelte hebt bereikt waar u moet bladeren om de gewenste app te vinden om toe te staan, moet je de map met de gamebestanden zoeken.

Als je de game hebt gekocht op Epic Games, navigeer dan naar C:Program FilesEpic GamesOUTRIDERS.Ga voor de Steam-client naar C:Program Files (x86)Steamsteamappscommon.

Zoek het uitvoerbare bestand dat bekend staat als OUTRIDERS-Win64-Shipping.exe en selecteer het en druk vervolgens op Openen. Klik meteen op de knop Toevoegen en dat is alles. Ga je gang en kijk of Outriders eindelijk verbinding kunnen maken zonder vast te zitten aan het laadscherm.

Waarom laden mijn Outriders niet?

Outriders hebben gewonnen laadt soms niet goed vanwege beschadigde bestanden, en daarom moet u mogelijk de bestandsintegriteit controleren om alles weer normaal te krijgen. Ook kunnen firewall-instellingen en problemen met stuurprogramma’s voor de grafische kaart ertoe leiden dat Outriders niet werkt tijdens het laden.

Is Outriders momenteel niet beschikbaar?

Op het moment van schrijven is Outriders niet offline. Je kunt echter https://downdetector.com/status/outriders/controleren om erachter te komen of de game serverproblemen heeft.

Lees: Fix Epic Games-foutcode IS-MF-01 en LS-0009.

Categories: IT Info