Er is een fout opgetreden waardoor Halo Infinite credits niet op het saldo verschijnen, maar het geld wordt van de speler afgeschreven. We hebben enkele oplossingen om de fout in deze handleiding op te lossen.

Halo Infinite bevindt zich in de beginfase en zal binnenkort volledig worden vrijgegeven. Microsoft heeft beloofd dat de aankopen en gamegeschiedenis van de bètaversie worden overgedragen naar de stabiele versie. Maar het trieste is dat sommige gebruikers zien dat hun aankopen niet overeenkomen met het account. Er zijn een paar manieren om het te repareren. Laten we eens kijken wat ze zijn en hoe je ze kunt gebruiken.

Halo Infinite Credits repareren die niet in het account verschijnen

Soms merk je misschien niet dat de Halo Infinite Credits in het saldo verschijnen. Als je met dit probleem wordt geconfronteerd, kunnen de volgende oplossingen je misschien helpen.

Sluit het spel en start het opnieuw Controleer op Halo Infinite-updates Log uit en log opnieuw in op de Xbox-app en Steam Zorg ervoor dat de transactie is gelukt

Laten we ingaan op de details van elke methode.

1] Sluit het spel en start het opnieuw

Als je een aankoop hebt gedaan op de Halo Infinite en dat wordt niet weergegeven in het account, sluit het spel dan volledig en start het opnieuw. Controleer na het herstarten van het spel of de credits zijn verschenen. Veel gebruikers vonden deze oplossing nuttig.

2] Controleer op Halo Infinite-updates

Er is mogelijk een bug in het ontwikkelingsniveau die mogelijk wordt verholpen met de nieuwste update van Halo Infinite. Controleer op de Halo Infinite-game-update in de Xbox-app of Steam en installeer de updates indien beschikbaar.

3] Log uit en log opnieuw in op de Xbox-app en Steam

Andere manier om het tegoedprobleem op te lossen, moet u zich afmelden bij de Xbox-app en Steam. Log uit, wis cache en tijdelijke bestanden en log opnieuw in op de Xbox-app of Steam. Controleer daarna of het tegoed is verschenen.

4] Controleer of de transactie is gelukt

Soms wordt het geld van onze bankrekening afgeschreven, maar bereikt het de betalingsgateway niet. De transactie kan mislukken en het kan even duren voordat het afgeschreven bedrag weer zichtbaar is op uw rekening. Zorg ervoor dat de transactie is gelukt en dat je het ontvangstbewijs in je e-mail hebt.

Dit zijn de verschillende methoden die je kunt gebruiken om het probleem met ontbrekende tegoeden op Halo Infinite op te lossen. Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, moet je contact opnemen met het ondersteuningsteam.

Hoe krijg je credits in Halo Infinite?

Je kunt credits kopen in de in-game store. Ze worden binnen de kortste keren na de succesvolle aankoop op uw account geladen. Zo niet, volg dan de bovenstaande stappen om het probleem op te lossen.

Hoeveel zijn tegoeden in Halo Infinite?

Er zijn verschillende prijzen voor elk tegoedpakket. Hieronder staat de lijst die beschikbaar is.

500 tegoeden: $ 4,991.000 tegoeden: $ 9,992200 tegoeden: $ 19,995600 Credits: $49.9911.500 Credits: $99.99

Gerelateerde lees: Halo Infinite – Geen ping naar onze datacenters gedetecteerd.

Categories: IT Info