06 december, 2021, 22:16

We kunnen een commissie verdienen als u een aankoop doet via de links op deze pagina.

Degenen die de middelgrote versies waarderen van Google’s Pixel 6 zoals we kunnen zien aan de renders geproduceerd door OnLeaks en 91Mobiles. Vandaag verspreidde een andere tipgever met de naam xleaks7 (echte naam is David Kowalski) tweets die de voorkant, achterkant, onderkant en één kant laten zien van wat naar verluidt een aluminium dummy-eenheid van de Pixel 6a is.

Don laat uw Google Pixel 6 of Pixel 6 Pro niet onbeschermd ronddwalen!

De meeste mensen die de Pixel 6a kopen, weten dat de sensorgrootte niet zo belangrijk is als u over de verwerkingsexpertise beschikt die Google heeft. Bovendien kunnen de machine learning-tools van de Pixel 6a worden aangedreven door dezelfde Google Tensor-chip die wordt gebruikt op de Pixel 6 en Pixel 6a. Toch is dat niet officieel en er is wat gebabbel over Google die in plaats daarvan de Snapdragon 778G onder de motorkap plaatst.

Aluminium Google Pixel 5a-dummy

Persoonlijk is deze schrijver van mening dat als Google de Pixel 6a gaat laten lijken op de Pixel 6, het net zo houd de Tensor-chip in de mix, want hierdoor kan de telefoon een deel van dezelfde AI-magie aan die Google biedt met zijn vlaggenschipeenheden. We zouden een 6,2-inch scherm op de Pixel 6a kunnen zien, iets kleiner dan het 6,4-inch scherm dat de Pixel 6 siert.

Als je geïnteresseerd bent in de Pixel 6a, hebben we nog een lange weg te gaan voordat het apparaat is vrijgegeven. Mogelijk zien we het apparaat pas gelanceerd worden tijdens de hondendagen van de zomer van 2022 in augustus. Maar voor nu nodigen we je uit om je schoenen uit te trappen, achterover te leunen in je luie stoel en in te checken bij PhoneArena. We houden de Pixel 6a nauwlettend in de gaten, speciaal voor jou.

Categories: IT Info