Brendan”PlayerUnknown”Greene heeft behoorlijk verheven dingen beloofd sinds de opening van zijn nieuwe studio PlayerUnknown Productions, inclusief enorme, mogelijk planeetgrote, open werelden, maar tot nu toe was het precies dat…. beloften. Afgezien van een paar ruwe screenshots en een teaser-trailer, hebben we Greene’s nieuwe technologie niet echt in actie gezien.

Nou, dat is eindelijk veranderd, aangezien Greene via een snelle Twitter een kijkje heeft gegeven in waar hij aan werkt video (helaas is er geen betere bron verstrekt). De video toont een realtime gegenereerd bos van 64×64 km, waarop de camera relatief soepel in-en uitzoomt. De technologie is duidelijk nog vroeg (de video is een proof-of-concept van vorig jaar)–er is veel mist en pop-in, maar het geeft op zijn minst een hint van wat Greene voor ogen heeft. Je kunt het hieronder zelf bekijken.

PLAYERUNKNOWN zegt dat proloog waarschijnlijk saai zal zijn; Artemis zal ter grootte van de planeet zijn

Vandaag wil ik een proof-of-concept technische demo van begin vorig jaar delen.

Dit gaf me het vertrouwen om over planet na te denken-grote werelden en de mogelijkheden die ze spelers kunnen bieden.

Als je ons wilt helpen deze werelden te maken, nemen we mensen aan!https://t.co/MUO49PS2KG pic.twitter.com/wDef2Jz34T

— PLAYERUNKNOWN (@PLAYERUNKNOWN ) 17 januari 2022

Voor degenen die Ik heb de laatste projecten van Mr. PlayerUnknown niet bijgehouden, hier is de essentie van wat hij nastreeft.

De sleutel om [werelden] groter te maken dan mensen alleen kunnen creëren, is altijd geweest om machines laten invallen en helpen, en dat is precies wat we hier hebben gedaan. Onze machine is een neuraal netwerk en ons netwerk geeft ons een manier om te leren en vervolgens tijdens runtime enorme, realistische open werelden te genereren. Of om het anders te zeggen, elke keer dat je op play drukt. Het is deze doorbraak waarvan we hopen dat het de werelden van videogames naar het soort schaal zal brengen dat gewicht zou geven aan het idee van:”Zie je die berg? Je kunt hem beklimmen.”Komend over een prachtige hoek weggestopt in een uitgestrekte wildernis. Ik denk dat dat echt betekenis heeft als duizenden spelers het afgelopen uur die kant niet zijn gepasseerd.

Greene is van plan om uiteindelijk zijn technologie te gebruiken om een ​​volledige game te maken, maar eerst is hij van plan om release”Prologue”, een uitgeklede overlevingservaring die meer als een technische demo zal fungeren. Dit is hoe Greene Prologue beschrijft…

Binnenkort kunnen we laten zien wat we hebben bereikt, wat me bij Prologue brengt. Zoals ik al zei, moeten we eerst de technologie uitbouwen die nodig is om deze enorme werelden te genereren. Prologue is bedoeld als een eenvoudige introductie tot een vroege kennismaking met onze technologie. Een kans om te zien wat we hebben bereikt door gebruik te maken van machine learning.

In Prologue moet je je weg vinden door een door runtime gegenereerde wildernis en gevonden tools gebruiken en de middelen verzamelen om te overleven in een reis waar barre weersomstandigheden je constante vijand zijn. Er zal geen begeleiding zijn, geen pad dat je moet volgen, alleen een wereld, een plek op de kaart om te bereiken en de hulpmiddelen die nodig zijn om daar te komen. We hebben ook besloten om Prologue uit te brengen als een technische demo, in plaats van als een complete game. Een manier om een ​​vroege versie van onze terreingeneratietool te ervaren.

Er is nog geen bericht over wanneer Prologue of een van de andere projecten van PlayerUnknown Studios wordt uitgebracht. Wat denk je? Geïntrigeerd door wat Greene aan het bouwen is?

Categories: IT Info