Terwijl we nadenken over de mogelijkheden van Call of Duty, Overwatch en Crash Bandicoot op Game Pass, vertraagt ​​de overname door Microsoft van Activision Blizzard de abonnementsservice niet. Er is zojuist een stapel nieuwe games aangekondigd voor Game Pass in januari, waaronder een van de beste indiegames van vorig jaar. Oh, en Microsoft heeft zojuist bevestigd dat Game Pass de 25 miljoen abonnees heeft bereikt.

De indiegame waar ik enthousiast over ben, is Death’s Door, een fantastische actiegame van de ontwikkelaars van Titan Souls, waarin een aantal Door zielen beïnvloede designstijlen met een prachtige esthetiek en avontuur in Zelda-stijl. Dat komt aanstaande donderdag 20 januari naar de dienst.

Andere verrassingen in de aankondiging bevat Danganronpa: Trigger Happy Havoc. Deze eerste vermelding in de visuele roman over moordspellen in anime-stijl is vandaag beschikbaar op de service. Ook is er vandaag (de eerder aangekondigde) Nobody Saves the World, een Diablo-achtige actie-RPG van de Guacamelee-ontwikkelaars.

Hier is de volledige lijst met games die voor de rest van de maand verschijnen. Alles wat je ziet komt naar zowel pc als Xbox Game Pass, met uitzondering van Rainbow Six Siege, dat een debuut voor pc is omdat de consoleversie al beschikbaar was op de service.

Game Pass-games voor Januari 2022

18 januari – Danganronpa: Trigger Happy Havoc 18 januari – Niemand redt de wereld 20 januari – Death’s Door 20 januari – Hitman Trilogy 20 januari – Pupperazzi 20 januari – Rainbow Six Extraction 20 januari – Rainbow Six Siege: Deluxe Edition 20 januari – Windjammers 2 27 januari – Taiko no Tatsujin: The Drum Master

We hebben genoeg gratis pc-games om aan te bevelen, als je wilt spelen met een beperkt budget.

Categories: IT Info