Abonneer je op Nintendo Life op YouTube

Deze generatie heeft een gestage reeks retro-games opgeknapt voor remasters, en er komt er dit voorjaar nog een bij op Switch. Deze keer levert Deadly Dozen Reloaded een geüpdatete versie van een tactische shooter uit 2001 waarin je een groep van 4 soldaten door zware confrontaties in WO2 leidt.

Voorheen alleen voor pc beschikbaar titel, zal deze opknapbeurt ons een langverwacht consoledebuut brengen, hoewel het origineel een gemengde kritische ontvangst had. Het basisspel is hetzelfde, maar elders worden significante verbeteringen beloofd.

Kies je team van vier uit een selectie van twaalf speelbare personages, elk met unieke statistieken, wapen-en uitrustingsvaardigheden om kritieke doelen te bereiken achter vijandelijke linies. Spelers kunnen hun squadron afstemmen op hun favoriete speelstijl, of dat nu betekent dat ze volledig stealth willen gaan, zich willen concentreren op run-and-gun-actie of wat lawaai willen maken met luide, verwoestende explosies. Spelers besturen hun eenheid met het Squad Wheel, dat ze kunnen gebruiken om bewegingsorders, vuurorders, houdings-en formatieveranderingen op te roepen om zich aan te passen aan uitdagingen in het veld. Bovendien is directe controle nooit beperkt tot slechts één van de vier squadronleden, aangezien spelers hun speelbare personage op elk moment kunnen wisselen.

Terwijl de structuur van Deadly Dozen Reloaded de hetzelfde als de oorspronkelijke release, zijn niveau-items, texturen en personagemodellen vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Realtime verlichting, hoogwaardige deeltjeseffecten en andere omgevingseffecten zijn toegevoegd om een ​​gevoel van realisme in het spel te brengen. De pc-versie ondersteunt tot 4K-resolutie zonder framerate-limiet, terwijl consoles werken op 1080p en 30fps. Audio is verbeterd met samples met veel hogere getrouwheid, realtime audio-effecten zoals galm en occlusie, 3D-surroundgeluid en ondersteuning voor 5.1 of meer luidsprekerconfiguraties.

We zouden verwachten dit om een ​​behoorlijke hoeveelheid retro AI en jank te hebben, maar het concept is zeker intrigerend. We houden in de gaten voor meer details die we dichter bij de lente-release kunnen delen.

Categories: IT Info