Apple lanceerde de nieuwe iPhone 13-modellen in het laatste kwartaal van 2021 en de toestellen zijn redelijk goed ontvangen. Hoewel de nieuwe 120Hz-schermen met verversingssnelheid een belangrijke toevoeging waren, zijn we nog steeds blij dat Apple de batterij voor alle varianten heeft vergroot. Apple is nooit verlegen om te pronken met zijn nieuwste en beste vlaggenschepen. Het bedrijf heeft nieuwe advertenties uitgebracht die benadrukken hoe duurzaam en duurzaam de iPhone 13-modellen zijn als het gaat om de levensduur van de batterij. Scroll naar beneden om meer details over het onderwerp te lezen.

Apple brengt twee nieuwe advertenties uit waarin de batterijduur en duurzaamheid van de nieuwe iPhone 13 worden benadrukt

Zoals eerder vermeld, heeft Apple twee nieuwe advertenties die de batterijduur en de duurzaamheid van de iPhone 13-modellen benadrukken. Een van de advertenties van Apple is getiteld”Run Baby Run”, waarin een peuter te zien is die de iPhone 13 door het huis vasthoudt. De peuter laat de iPhone 13 vallen, slaat hem tegen verschillende voorwerpen in huis, laat hem in de gootsteen vallen, maar de iPhone overleeft elke impact als een kampioen. De video eindigt met een slogan die luidt: “Peuterbestendig. Relax, it’s ‌iPhone‌.”

Prototype MagSafe-batterijpakket toont merkwaardige LED-plaatsing met glanzend plastic

De tweede video belicht de batterijduur van de iPhone 13. Persoonlijk gaat mijn iPhone 13 Pro Max gemakkelijk twee tot drie dagen mee zonder op te laden. Aan de andere kant, mijn iPhone 13 mini helpt me gemakkelijk de dag door als mijn dagelijkse driver die ik gebruik voor werk, video’s afspelen op YouTube, chatten met familie/vrienden en casual gaming. Voortaan liegt Apple niet als het gaat om batterij life.

De tweede video is getiteld”Doin’Laps”, waarin een kind op zijn fiets rondjes maakt door de doodlopende straat die een video van zichzelf opneemt via de camera aan de voorkant van de iPhone 13. Tijdens het opnemen van de video vaart hij de hele dag door mensen heen. Apple eindigt de video met een slogan die luidt:  “Wat ga je doen met een nog langere batterijduur? Ontspan, het is ‌iPhone‌.”

Apple maakt een van de beste advertenties die vrij visueel aantrekkelijk. De advertenties dienen hun doel en benadrukken een of enkele van de functies van de iPhone. We zullen meer details over het onderwerp delen zodra er meer informatie beschikbaar is.

Wat is uw mening over Apple’s nieuwste advertentie voor de iPhone 13 waarin duurzaamheid en batterijduur worden gepromoot? Laat ons je ervaringen weten in de comments hieronder.

Categories: IT Info