Het Engelse fanvertaalproject Tales of Destiny 2 van Lumina Tales maakt uitstekende vorderingen en komt nu heel dicht bij de release.

In een nieuw bericht op de officiële website van het team is bevestigd dat de vertaling volledig is voltooid en dat de bewerking voor 70% is voltooid.

Tales of Arise Atmsopheric Shaders-graphics zullen worden gebruikt in Toekomstige games, maar niet in remakes

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat dit precies betekent en wat er daarna komt. Het betekent dat de first-pass vertaling voor de game compleet is: elk stukje Japanse tekst in de game bestaat nu in het Engels, van menu’s, sketches en het hoofdscenarioscript tot minigames, tussenfilmpjes en het quizboek. Alles. De volgende stappen omvatten de rest van de bewerking die moet worden uitgevoerd voor deze tekst, het opnieuw invoegen en het intern testen van de gepatchte game zelf. Tijdens deze testfase gaan we op zoek naar bugs en resterende typografische fouten en controleren we de vertaling in de context.

De Lumina Tales heeft ook wat aanvullende informatie gegeven over het proces dat bij het vertalen kwam kijken. Tales of Destiny 2. Je kunt alles vinden op de Lumina Tales-website.

Tales of Destiny 2, niet te verwarren met Tales of Eternia, dat in het Westen werd gelanceerd als Tales of Destiny 2, is oorspronkelijk uitgebracht in 2022 op PlayStation 2, voordat het in 2007 werd overgezet naar PlayStation Portable. De game, die nooit naar het Westen is gebracht, is het directe vervolg op Tales of Destiny, met in de hoofdrol Stahn en Rutee’s zoon Kyle terwijl hij de wereld rondreist samen met een mysterieus meisje genaamd Reala om de wereld opnieuw te redden.

888011000 110888

The Tales of Destiny 2 Het Engelse fanvertaalproject van Lumina Tales maakt uitstekende vorderingen en komt nu heel dicht bij de release. In een nieuw bericht op de officiële website van het team is bevestigd dat de vertaling volledig is voltooid en dat de bewerking voor 70% is voltooid. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat dit precies betekent en […]

Categories: IT Info