Als u met onze creditcards winkelt, kan het moeilijk zijn om de kaart te kiezen die precies de juiste beloningen voor de aankoop biedt. Gelukkig wil Google Pay u bij dat proces helpen. Volgens Android Police zal Google Pay u dit vertellen welke kaarten de beste beloningen bieden voor de aankoop bij het afrekenen.

Verschillende creditcards bieden verschillende beloningen voor verschillende soorten aankopen. Ze bijbenen kan een pijn in de nek zijn, maar nogmaals, shopaholic zijn heeft zijn prijs. Het is al moeilijk genoeg om met de verschillende beloningen te goochelen en uit te zoeken welke kaart je moet gebruiken, maar probeer dat eens bij de kassa!

Gelukkig kan Google Pay je misschien vertellen welke beloningen bij je kaart horen

Google werkt momenteel aan een uniforme digitale portemonnee-ervaring voor zijn gebruikers. De Google Pay-service is meerdere keren van naam veranderd en het is een beetje moeilijk om bij te houden wat het bedrijf doet. Het heet echter Google Pay en niets anders (nou ja, voorlopig). Tijdens Google I/O sprak het bedrijf zijn plannen uit om je portemonnee in feite in je telefoon te proppen. Dit betekent dat u een digitale ID, rijbewijs, paspoort en andere items op uw telefoon kunt meenemen.

Naast zijn plannen heeft Google ons ook laten weten dat het eraan werkt dat de app u vertelt welk tegoed kaarten hebben welke beloningen. Op dit moment, wanneer u Google Pay gebruikt, ziet u een carrousel van uw kaarten waarmee u kunt betalen. Elke kaart toont u de afbeelding en de laatste vier cijfers van het kaartnummer (het account-e-mailadres voor Paypal-kaarten).

Wat Google echter voor ogen heeft, is dat u”kaartvoordelen zoals punten, cashback en aankoopvoorspellingen…”, zei productleider Rajiv Apana tijdens Google I/O. Dit betekent dat wanneer je de kaart tevoorschijn haalt, je die voordelen kunt zien voordat je op je telefoon tikt.

We weten niet zeker wanneer dit zal gebeuren, maar het is niet buiten het domein van mogelijkheid. Het lijkt erop dat Google zou moeten samenwerken met Visa, Mastercard, American Express en Discovery om die informatie beschikbaar te hebben. Voorlopig moeten mensen de voordelen in gedachten houden.

Categories: IT Info