Een Elden Ring-speler heeft de minimale hoeveelheid van de kaart geïllustreerd die je moet verkennen om het spel te voltooien.

Elden Ring is verreweg de grootste game van From Software tot nu toe. Je kunt letterlijk honderden uren door de Lands Between dwalen, kerkers verkennen, vijanden bevechten, missies voor NPC’s voltooien of gewoon het landschap bewonderen vanaf je vertrouwde ros Torrent.

In tegenstelling tot Dark Souls, heeft From Software daaraan toegevoegd deze keer een kaart, en hoewel het niet veel informatie biedt, helpt het je zeker om je te oriënteren in de enorme open wereld van Elden Ring. Maar hoeveel van dit uitgestrekte land moet je eigenlijk verkennen als je enige doel is om de aftiteling van de game te zien? Nou, vraag je niet meer af, want een Elden Ring-speler heeft die vraag beantwoord. Dus als je niet iemand bent voor spoilers, vermijd dan nu je gluurders.

Zoals blijkt uit deze afbeelding van Spicy_Slice , gedeeld op de Elden Ring subreddit, hoef je eigenlijk maar heel weinig van de Lands Between te verkennen om versla het spel. Verrassend genoeg is het niet meer dan een rechte wandeling door het midden van de kaart naar de handvol bazen die je moet verslaan om het einde van het verhaal te bereiken, en je kunt zelfs enkele teleport-snelkoppelingen gebruiken om de reis nog verder te verkorten.

the_minimum_possible_amount_of_the_map_that_you van r/Eldenring

Niet dat we deze overhaaste aanpak zouden aanraden, let wel, als je het tot het einde uitwerkt, betekent dit dat je niet alleen iets misloopt op buit, gedenkwaardige optionele eindbazen, en eigenlijk de meerderheid van een van de beste games van het jaar, maar misschien merk je dat je nogal ondergewaardeerd bent voor het zware laatste stuk van Elden Ring. Maar het is niettemin interessant om te visualiseren hoe klein het kritieke pad van de game werkelijk is.

Sinds de release van de game stroomden Tarnished massaal naar de Lands Between in recordaantallen, waardoor Elden Ring gemakkelijk de bestverkochte van Software was. spel ooit.

Nu Elden Ring het zo goed doet, vragen we ons af of een andere release in 2022 zo dominant zal zijn als Elden Ring?

Categories: IT Info