Marvel Comics werkt opnieuw samen met Epic Games voor een nieuw avontuur dat zich afspeelt in de wereld van Epic’s zeer populaire strijdarena-game, Fortnite. Fortnite x Marvel: Zero War, een beperkte serie van vijf edities die in juni debuteert, volgt op de eerdere samenwerking tussen Marvel en Epic, Nexus War, die back-upverhalen met Fortnite-thema heeft toegevoegd aan tal van Marvel Comics-titels.

Naast een serietrailer en preview van het eerste nummer, Marvel heeft ook albumhoezen uitgebracht voor Zero War-uitgaven #2-3. Bekijk de trailer hierboven en de preview en covers hieronder:

Afbeelding 1 van 5

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 2 van 5

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 3 van 5

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 4 van 5

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 5 van 5

( Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 1 van 3

Fortnire x Marvel: Zero War #3 belangrijkste cover art door Leinil Francis Yu (Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 2 van 3

Fortnite x Marvel: Zero War #2 cover art door Leinil Francis Yu (Image credit: Marvel Comics)Afbeelding 3 van 3

Fortnite x Marvel: Zero War #2 variant cover door Sergio Dávila (Image credit: Marvel Comics)

In Zero War zitten de helden van Marvel en verschillende personages uit Fortnite vast in een”nooit eindigende oorlog”die alleen kan worden gestopt door de kracht van zogenaamde’Zero Shards’van’Zero Point Energy’op te halen en te gebruiken.’

Wat buitengewoon interessant is aan dit idee, is dat het niet alleen beperkt is tot het Marvel-universum. Het is ook in DC-continuïteit terechtgekomen met de Batman/Fortnite-crossover Batman: Zero Point, wat betekent dat Marvel en DC dankzij Fortnite en Zero Shards bijna samen oversteken — hoewel we onze adem inhouden om te zien of zelfs de kracht en populariteit van Fortnite zal ooit genoeg zijn om Marvel en DC-personages weer samen op de pagina te zien.

Misschien nog interessanter is dat deze nieuwe kern van de realiteit blijkbaar op het punt staat volledig te worden bedreigd door Marvel’s wereldverslindend kosmisch wezen Galactus, zoals te zien is in een preview van ongeletterde binnenpagina’s van Fortnite x Marvel: Zero War #1, samen met een galerij met alle covers van het debuutnummer, hier te zien:

Afbeelding 1 van 7

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 2 van 7

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 3 van 7

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 4 van 7

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 5 van 7

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 6 van 7

(Afbeelding tegoed: Marvel Strips)Afbeelding 7 van 7

(Image credit: Marvel Comics)

De eerste drukken van alle vijf de edities van Fortnite x Marvel: Zero War bevatten ook verzilverbare downloadcodes voor digitale Fortnite-cosmetica die gratis zijn voor iedereen die koopt de strips, die zijn geschreven door de oude Marvel-schrijver Christos Gage en Epic Games chief creative officer Donald Mustard, met kunst van Sergio Dávila en covers van Leinil Francis Yu.

Hier is een lijst van de cosmetica die zal worden beschikbaar: 

Fortnite X Marvel: Zero War #1 – OutfitFortnite X Marvel: Zero War #2 – WrapFortnite X Marvel: Zero War #3 – PickaxeFortnite X Marvel: Zero War #4 – SprayFortnite X Marvel: Zero War #5 – Laadscherm

Plus elke lezer die verzilvert alle vijf codes ontvangen een bonusoutfit.

“In de kern is de serie een avonturenverhaal, met personages uit beide universums die samenkomen om op schattenjacht te gaan in de diepste, donkerste de pths of the Marvel Universe”, zegt Marvel-editor Alanna Smith in de aankondiging.”Donald Mustard en Christos Gage hebben zo’n diepe liefde voor zowel Fortnite als Marvel, en Sergio Davíla slaat een aantal absoluut onwerkelijke pagina’s om. Het hebben van de geweldige Leinil Francis Yu op de hoofdomslagen en een geweldige line-up van Marvel-artiesten op varianten was een echte Dit wordt de ultieme team-up, waar het beste van zowel Fortnite als Marvel is vertegenwoordigd.”

Fortnite x Marvel: Zero War #2 wordt in juli te koop aangeboden en zet de jacht voort voor de Zero Shard als Spider-Man en zijn bondgenoten naar de buitenwijken van Wakanda worden geleid, terwijl Iron Man en The Foundation een baanbrekende onthulling tegenkomen.

En in augustus, Fortnite x Marvel: Zero War # 3 volgt Iron Man en The Foundation naarmate ze dichter bij hun doel komen, evenals Stegrona en zijn dinosaurushybriden terwijl ze het Savage Land doorzoeken op zoek naar de Zero Shard.

Marvel heeft ook een reeks variante covers aangekondigd die in mei in de verkoop zal gaan voor verschillende titels die overeenkomen met Marvel-en Fornite-personages.

Hier is een bekijk de titels samen met de match-up en artiest die de varianten illustreert, gevolgd door een galerij van acht van de covers.

Te koop 4 mei

Captain Marvel #38 (Captain Marvel en Dark Bomber) door Phil NotoVenom #8 (Venom and Big Mouth) door Paco Medina

Te koop 11 mei

Captain America: Symbol of Truth #1 (Sam Wilson en Omega) door Salvador LarrocaIron Man #20 (Hellcat and Lynx) door David BaldeónSpider-Man 2099 Exodus #1 (Spider-Man 2099 en Drifter) door Creees Lee

Te koop 18 mei

Captain Carter #3 (Captain Carter en Cuddle Team Leader) door Todd NauckIron Fist #4 ( Iron Fist and Fade) door Mike MckoneSilk #5 (Silk and Blaze) door David Lopez

Te koop 25 mei

Ghost Rider #4 (Ghost Rider en Raider) door Carlos GomezNieuwe Fantastic Four #1 (Joe Fixit en Rippley) door Will SlineyAfbeelding 1 van 8

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 2 van 8

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 3 van 8

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 4 van 8

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 5 van 8

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 6 van 8

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics)Afbeelding 7 van 8

(Image credit: Marvel Comics)Afbeelding 8 van 8

(Image credit: Marvel Comics)

Fortnite x Marvel: Zero War #1 gaat in de verkoop op 8 juni en is opgenomen in Marvel’s volledige aanbiedingen van juni 2022. Fortnite x Marvel: Zero War #2 gaat in de verkoop op 13 juli. Fortnite x Marvel: Zero War #3 gaat in de verkoop op 17 augustus.

Kijk binnenkort naar Marvel’s aanbiedingen voor juli 2022.

Bekijk de beste superheldengames om de wereld mee te redden.

Categories: IT Info