Moon Knight-kostuumontwerper Meghan Kasperlik heeft de symboliek afgebroken die verborgen was in de kraag van Jake Lockley, die sterk geïnspireerd was door Oscar Isaacs eigen Guatemalteekse afkomst.

Aflevering 6 van Moon Knight gaf ons een subtiele introductie tot de derde identiteit van Marc Spector, Jake Lockley. In de strips is Jake een ruige taxichauffeur met connecties met de criminele onderwereld. In de laatste scène van de aflevering wordt Arthur Harrow, nu met Ammit opgesloten in hem, uit het Sienkiewicz Psychiatric Hospital gereden en in een limousine geleid door een mysterieuze man met een krantenjongenspet. Harrow waarschuwt Khonshu, die in de limousine zit, dat hij en Ammit niet kunnen worden gedood. Khonshu verwerpt dit en legt kort het onrustige karakter van Marc Spector uit voordat hij zegt:”Ontmoet mijn vriend, Jake Lockley.”

“Dit is je tijd om te verliezen”, zegt Jake in het Spaans voordat hij Harrow in het hoofd schiet.

In de scène schijnt het licht op Jake’s kraag, die een ingewikkeld en weloverwogen patroon. Kasperlike legde het ontwerp uit via Instagram en zei dat ze wist dat de onthulling nodig was om de aandacht van het publiek trok en dat ze wilde dat Jake een”silhouet zou hebben dat lijkt op het stripverhaal, met details om over te bespreken.”

“Er werd besproken dat Jake zijn tekst in het Spaans zou geven,”zei ze.”Omdat Oscar een Guatemalteekse is en een optreden als geen ander had gegeven, wilde ik een detail uit zijn erfgoed toevoegen om [hem] te eren.”

Kasperlik nam symbolen van de Maya-kalender om het op te nemen datums die belangrijk zijn voor zowel Isaac als de, en vermengde ze met oude Egyptische symbolen om een ​​ontwerp te creëren dat”de greep die Khonshu op deze karakters heeft”laat zien.

Opgenomen in het ingewikkelde ontwerp op Jake’s kraag zijn Khonshu’s Egyptische symbool, de Maya-kalenderdatum van de eerste Marvel-uitgave waarin Moon Knight verschijnt, het Maya-kalendersymbool voor zowel Isaac’s verjaardag als de verjaardag van Isaac’s echte broer en acteerdubbel Michael Hernandez, evenals veel van de oude Egyptische symbolen gebruikt tijdens de show.

Kasperlik vertelde ook Metro dat ze symboliek verborg in Layla’s kostuum in de psych iatrisch ziekenhuis dat haar transformatie in de Scarlet Scarab zou voorspellen. De ingewikkeldheid van de kostuums is slechts een van de vele ongelooflijke details in Moon Knight die de show tot een behoorlijk speciaal kunstwerk maken.

Bekijk voor meer informatie onze lijst met alle aankomende projecten in Marvel Phase 4.

Categories: IT Info