Titan Comics heeft een preview uitgebracht van Blade Runner: Black Lotus #1 van juni, waarmee de animatieserie Crunchyroll en Adult Swim, Black Lotus, naar strips wordt gebracht. De Black Lotus-animeserie, die tussen november 2021 en februari 2022 13 afleveringen duurde, vindt plaats in Los Angeles in 2032 en heeft een vrouwelijke replicante protagonist genaamd Elle.

Titan’s Blade Runner: Black Lotus speelt zich direct af na de gebeurtenissen van de Black Lotus-anime, die 10 jaar na Black Out 2022 en vier jaar vóór 2036: Nexus Dawn plaatsvindt, ergens in het midden van de gevestigde Blade Runner-canon. De originele film, uitgebracht in 1982, speelt zich af in een dystopisch 2019, en het vervolg, Blade Runner 2049, vindt 30 jaar later plaats. Aan het einde van de Black Lotus-anime ziet u Elle Los Angeles verlaten en de woestijn in rijden op de motor van haar overleden vriend.

Blade Runner: Black Lotus #1 cover art door Junggeun Yoon (Image credit: Titan Comics)

In de Blade Runner: Black Lotus strip , probeert Elle haar gewelddadige verleden achter zich te laten en een nieuwe weg voorwaarts in te slaan. Helaas worden replicanten zoals zij in haar wereld niet alleen gevreesd, maar wordt er ook actief op gejaagd, wat het haar zeker moeilijk zal maken om vrede te vinden. Het eerste nummer begint met een gevecht buiten Fracktown, wat suggereert dat Elle’s missie niet goed verloopt.

Blade Runner: Black Lotus #1 is geschreven door Nancy Collins en geïllustreerd door Enid Balaam. De belangrijkste hoes is van Junggeun Yoon en de uitgave heeft ook drie varianten: een met anime-concept art, een van Creees Li en een van Mico Suayan. Het nummer ligt op 15 juni in de winkels en is nu beschikbaar voor pre-order.

Afbeelding 1 van 8

Blade Runner: Black Lotus #1 variant cover door Creees Li (Afbeelding tegoed: Titan Comics) Afbeelding 2 van 8

Blade Runner: Black Lotus #1-variantomslag met anime-omslagafbeeldingen (Image credit: Titan Comics)Afbeelding 3 van 8

Blade Runner: Black Lotus #1-variant cover door Mico Suayan (Image credit: Titan Comics)Afbeelding 4 van 8

Blade Runner: Black Lotus #1 cover art door Junggeun Yoon (Image credit: Titan Comics)Afbeelding 5 van 8

Blade Runner: Black Lotus #1 interieurkunst door Enid Balam (Image credit: Titan Comics)Image 6 of 8

Blade Runner: Black Lotus #1 interieurkunst door Enid Balam (Image credit: Titan Comics) )Afbeelding 7 van 8

Blade Runner: Black Lotus #1 interieurkunst door Enid Balam (Image credit: Titan Comics)Afbeelding 8 van 8

Blade Runner: Black Lotus #1 interieur art door Enid Balam (Image credit: Titan Comics)

Blade Runner is een van de 30 beste sci-fi-films aller tijden.

88801100011 0888 The Blade Runner: Black Lotus #1 preview gaat verder waar de Black Lotus anime ophield

Categories: IT Info