Hoofdstuk 184 van Jujutsu Kaisen zal een gevecht tussen Panda en Kashimo laten zien, wat volgens de spoilers behoorlijk geweldig zal zijn.

Net zoals elke week, de lekken voor de nieuwe Jujutsu Kaisen hoofdstuk zijn uit vóór de officiële release van het hoofdstuk. Het vorige hoofdstuk was net zo geweldig als we allemaal accepteren dat de komende hoofdstukken zullen zijn. Het was vooral gericht op Hakari’s Cursed Technique. Het is gebleken dat Hakari’s CT is gebaseerd op een Pachinko-spel en een romantische manga. Eindelijk, aan het einde van het hoofdstuk, wint Hakari de jackpot, waardoor zijn aanstaande aanval dodelijker wordt. Hij is in staat zijn G-War-Staff te breken en hem te verslaan in de strijd.

Volgens de nieuwe spoilers verschuift het komende hoofdstuk de focus van Hakari en Charles naar de Panda en geeft het de indicatie van een nog groter gevecht.

Meer: Lijst van 5 beste horrorfilms die in 2022 verschijnen

Jujutsu Kaisen | Officiële teasertrailer

BridTV

8019

Jujutsu Kaisen | Officiële teaser-trailer

https://i.ytimg.com/vi/WGiUXKgdIu4/hqdefault.jpg

945915

945915

center

26546

Jujutsu Kaisen Hoofdstuk 184 Releasedatum en tijd

Hoofdstuk 184 van Jujutsu Kaisen is ingesteld voor een officiële release op Manga Plus en Viz Media op zondag 15 mei 2022 of maandag 16 mei 2022, afhankelijk van je locatie. En hier is het tijdschema dat het nieuwe hoofdstuk zal volgen.

Pacific Time: 8:00 AM (15 mei) Central Time: 10:00 AM (15 mei) Eastern Time: 11:00 AM (15 mei) British Time: 16.00 uur (15 mei)Europese tijd: 17.00 uur (15 mei)Indiase tijd: 20.30 uur (15 mei)Japanse tijd: 12.00 uur (16 mei)

Jujutsu Kaisen Hoofdstuk 184 Spoilers

Het komende hoofdstuk is getiteld Tokyo No. 2 Colony, Part 3, en het begint met Panda die bovenop metalen containers zit, en hij zegt dat hij deze keer geen Panda is maar een teddybeer. Hij voelt dan minstens 3 dode lichamen ergens in de buurt. Panda merkt dan dat Hajime Kashimo arriveert, waarna hij zich als een echte panda probeert te gedragen, maar Kashimo herkent hem.

Panda zegt dat hij alleen Angle moet vinden en met hem moet onderhandelen, terwijl alle gevechten zijn Hakari’s verantwoordelijkheid. Maar vanwege de willekeurige invoerregel van de Culling Game wordt Panda gedwongen tot het gevecht. Hij probeert nog steeds het gevecht af te wenden door op zijn vier benen te rennen, maar Kashimo begint hem te volgen. Kashimo roept Kogane en vraagt ​​of Panda een speler is, waarop Kogane bevestigend antwoordt.

Kashimo achtervolgt Panda snel en geeft hem een ​​zware klap. Vervolgens wordt zijn punch vergeleken met Fushiguro Nue. Nadat hij een krachtige stoot van hem heeft gekregen, gaat Panda naar de Gorilla-modus en begint hij te vechten met zijn Drumming Beat tegen hem.

Meer: 5 beste korte anime-series om in één dag te bingewatchen

Niets werkt voor Panda en Kashimo blijft hem verslaan en begint te vragen naar Sukuna. Panda vraagt ​​zich af wat hij met Sukuna te maken heeft en vertelt dat hij niets van hem af weet. Maar Kashimo is terughoudend om hem te geloven en probeert informatie over Sukuna bekend te maken door te zeggen dat als hij hem over Sukuna vertelt, hij hem niet zal doden. Panda’s neushoornzus komt hem te hulp, maar Kashimo overmeestert haar met een enkele aanval.

Gedachten? Reageer hieronder

Categories: IT Info