Whatsapp jobber angivelig med flere funksjoner som Angre slettede meldinger, uleste chatfiltre og mer. Den Meta-eide meldingsplattformen jobber med en dobbel bekreftelseskode for mer sikkerhet.

Instant messaging-appen kan snart få en ny funksjon for bekreftelse. Den vil be om en andre 6-sifret kode mens du registrerer appen på en annen enhet.

Denne nye funksjonen vil forhindre at brukere får kontoene sine stjålet. Denne sikkerhetsfunksjonen vil snart være tilgjengelig for Whatsapp Beta Android-og iOS-brukere.

WhatsApp vil være den første appen som får denne funksjonen

Whatsapp forbedrer stadig personvern og sikkerhet for brukerne sine. Nylig ga selskapet ut en evne til å tilpasse personverninnstillinger. I dette kan brukere ekskludere noen personer fra å se informasjonen vår. På nettversjonen utvidet den Code Verify for å sjekke integriteten til koden.

I følge WABetaInfo, Whatsapp jobber med en ny sikkerhetsfunksjon for å beskytte brukernes kontoer fra å bli stjålet.

Skjermbildet viser at et telefonnummer blir brukes til å logge på en annen mobiltelefon for å registrere Whatsapp-kontoen. Når denne funksjonen vil være tilgjengelig for betatesteren, vil alle som prøver å logge på en Whatsapp-konto fra en annen enhet trenge en ekstra bekreftelseskode for å bekrefte.

Selskapet tar med denne funksjonen for dobbel bekreftelseskode på grunn av kontoer blir stjålet. Mange ganger blir brukere lurt av falske kontoer eller lenker og gir en 6-sifret kode.

Når du logger på Whatsapp-kontoen din med første forsøkskode, vil appen be om en annen 6-sifret kode for å fullføre prosessen. Den andre kodemeldingen sendes til eieren av telefonnummeret for å sikre at de er logget på kontoen sin.

Med denne vil folk være klar over at noen prøver å logge seg på kontoen deres. Hvis det skjer noe svindel, vil de ikke dele den andre bekreftelseskoden.

Whatsapp vil være den første appen som støtter denne funksjonen. Vi tror denne doble bekreftelseskoden vil være veldig nyttig for brukere. Denne funksjonen er imidlertid under utvikling, så når den vil bli utgitt, vet vi ikke.

Selskapet ruller ut for å dele filer på opptil 2 GB i betaversjonen 2.22.13.6 av Android. Likevel er denne funksjonen ennå ikke ute for alle brukere, så nå kan brukere dele dokumenter på opptil 100 MB.

Categories: IT Info