Bilderedigering er ganske enkelt på stasjonære operativsystemer som Windows og MAC. Du kan enkelt beskjære bilder, endre fargetemperaturen, bruke filtre, erstatte bakgrunner osv. på en PC. Bilderedigering er imidlertid aldri lett på mobile enheter som iPhone.

På iPhone har du et noe begrenset valg for bilderedigering. Det er ikke slik at fotoredigeringsapper for iPhone ikke eksisterer, men de fleste av dem er premium og tilbyr begrensede funksjoner. Dessuten mangler bilderedigeringsapper for iPhone vanligvis en viktig funksjon – muligheten til å fjerne eller erstatte bakgrunner.

Liste over 5 beste bakgrunnssletteapper for iPhone

Bakgrunnsviskere eller bakgrunnsfjerning er noe du kan trenge veldig ofte. Du kan bruke dedikerte bakgrunnsviskereapper på iPhone for å fjerne fotobomber eller erstatte bakgrunnen. Nedenfor har vi delt noen av iPhones beste bakgrunnsviskeapper.

1. Magisk viskelærbakgrunn

Du kjenner kanskje til Magic Wand Tool hvis du noen gang har brukt Photoshop. Tryllestavsverktøyet til Photoshop velger automatisk motivet eller bakgrunnen og lar deg slette en av dem med ett enkelt klikk.

Du får den samme funksjonen med Magic Eraser Background. Magic Eraser Background er en iPhone-app som automatisk fjerner området med lignende farge. Som et resultat får du et bilde uten bakgrunn. Du kan velge å lagre bildet i PNG-eller JPG-format.

2. Background Eraser: overlappe

Background Eraser: superimpose er for de som ønsker å fjerne bakgrunnen til et bilde mens de opprettholder åpenheten. I motsetning til Magic Eraser Background, der valgdelen er automatisk, trenger Background Eraser: overlag manuelt valg av et motiv eller bakgrunnen.

Du får et viskelærverktøy som vil slette området du har trykket på og et reverseringsverktøy for å gjenopprette det fjernede området. I likhet med Magic Eraser Background lar Background Eraser: superimpose deg også lagre det redigerte bildet i PNG-, JPG-eller JPEG-format.

3. Background Eraser

Background Eraser er en annen flott iPhone-app på listen som du kan bruke til å gjøre et bildes bakgrunn gjennomsiktig. Bildene uten bakgrunn kan brukes som klistremerker, eller du kan bruke dem til å lage en collage, fotomontasje og sammensatte bilder.

Den gir deg to forskjellige moduser for å slette bakgrunnen – Start og Auto-modus. Stjernemodusen oppdager automatisk bildekanter og sletter dem, og Auto-modus sletter lignende piksler automatisk.

4. Pixomatic – Background Eraser

Pixomatic – Background Eraser er en fullverdig fotoredigeringsapp tilgjengelig for iPhone. Fotoredigeringsappen har nyttige verktøy som fjerning av bakgrunn og objekter, magisk klipp, fotomikser osv.

Verktøyet for fjerning av bakgrunn og objekter til Pixomatic – Background Eraser kan fjerne objekter med et enkelt trykk. Du kan også fjerne den eksisterende bakgrunnen fra et bilde og legge til tema-eller fantasibakgrunnen din.

Pixomatic – Background Eraser støtter lagbasert redigering av Photoshop-typen. Du kan lage separate lag for hver redigering og slå dem sammen med bare ett enkelt trykk.

5. Fjern BG

Remove BG er en iPhone-app som lar deg kan du fjerne bakgrunnen, gjøre bakgrunnen uskarp og fjerne valgte objekter fra et bilde. Denne er en bilderedigering som er kjent for sine alternativer for fjerning av bakgrunn.

Bortsett fra å fjerne bildebakgrunnen, lar Remove BG deg også uskarpe plasseringen til et hvilket som helst bilde, bruke magiske effekter og mer. Den tilbyr også noen unike filtre og fonter som du kan bruke på bildene dine.

Les også: Slik kjører du Android-og iPhone-apper på PC-en din

Nesten alle oppførte apper var tilgjengelige gratis og kan lastes ned direkte fra Apple App Store. Så dette er noen av de beste iPhone-appene for å fjerne bakgrunn fra ethvert bilde. Hvis du vet om andre bakgrunnsviskeapper for iPhone, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Categories: IT Info