New Delhi: Det hjemmelagde navigasjonsfirmaet MapmyIndia sa at det har samarbeidet med Indias romfartsorganisasjon ISRO som vil forbedre kvaliteten på 3D-kartene. Selskapet utvikler nye kart som en del av sitt inntog i metaversen.

MapmyIndia administrerende direktør og administrerende direktør Rohan Verma sa at samarbeidet med ISRO viser vei for et ende-til-ende, urfolk, atmanirbhar (selvforsynt), offentlig-privat partnerskap som gir fordelene med geospatial kartlegging, satellitt data, jordobservasjon, analyser og forbrukersentrerte lokasjonsbaserte tjenester i det hele tatt.

“Ved å bruke Mappls-portalen eller Mappls-appen til MapmyIndia kan en vanlig pendler se ruten og navigasjonen fra Leh til Manali som et eksempel, og også se i sanntid om det er snødekke og hvor alt snødekket er, som kommer fra jordobservasjonsdata fra ISRO,”sa Verma.

Han sa at brukere vil kunne se vegetasjonskart eller varmekart, luftkvalitetskart og annen informasjon om nøyaktige steder som er søkt av folk eller på ruter av interesse, gjennom samarbeidet med Indian Space Research Organization (ISRO) ).

“Endelig, denne RealView som vi bringer til markedet, som er fra himmelen eller verdensrommet ved hjelp av satellittbilder fra ISRO, fra dronene og de veibaserte kjøretøyene som MapmyIndia flyr og kjører for å lage hele tre-dimensjonal høydefinisjon og 360-graders data vil skape utallige applikasjoner og fordeler for innbyggerne,”sa Verma.

Selskapet lager kartløsninger for bil-og mobilitets-, forbruker-og bedriftssegmenter. Den betjener det indiske markedet under merkevaren MapmyIndia og det oversjøiske markedet under merkevaren Maapls.

FacebookTwitterLinkedin

Categories: IT Info