Animerte GIF-er kan være veldig interesserte, de er som animerte bilder eller små videoer som sitter fast i et bilde. De er utmerket for korte s, og de kan legges til nettsteder og lenker lagt til. I denne opplæringen vil vi vise deg hvordan du lager en animert GIF i Photoshop.

Lag en animert GIF i Adobe Photoshop

For å lage din egen animerte GIF ved å bruke Photoshop, følg bare disse raske enkle trinnene:

Start Photoshop Åpne bildet ditt i PhotoshopSlå av lagsynlighet for hvert unntatt det første lysbildet. klikk Dupliser valgt rammeVelg rammen der du vil at den skal starte, og klikk Tweens-animasjonsrammer. Du kan tilpasse den animerte GIF-en ytterligere. Du kan endre tiden den skal være åpen før du bytter til neste ramme. Angi til slutt tidene du vil at GIF-en skal gå i løkke. Forhåndsvis og lagre den animerte GIF.

La oss nå gå i detalj.

Planlegg innholdet

Nøkkelen til suksess med ethvert prosjekt er planlegging. Med denne animasjonen er det viktig å planlegge hva du vil at animasjonen skal ha. Disse vil bestemme hvordan animasjonen vil se ut og utføre. Spør deg selv, hva er formålet med animasjonen? er det for? Er det bare for moro skyld? Etter å ha svart på disse spørsmålene, vil du vite hvilke ressurser du trenger for å lage den animerte GIF-en.

Samle ressursene

Etter å ha planlagt innholdet, har du nå bestemt deg for formålet med animert GIF. Hvis det er for , vil det være viktige elementer du trenger. Hva som annonseres, målgruppen og informasjonen. Få bilder av varene eller tjenestene, og få numre, adresser, tid og sted hvis det er ressursene som trengs. Målgruppen vil bestemme fargene som brukes og hvor prangende du vil gjøre det.

Lag animasjonen

Her kommer den morsomme delen, å lage den animerte GIF-en. Det er her du setter alle de morsomme ferdighetene sammen for å lage GIF-en som vil være der for alle å se. GIF-er er vanligvis små og beveger seg raskt, så de må være presise og til poenget. GIF-en skal være kompatibel med alle enheter, nettverkshastigheter og være interessant, slik at andre vil se den om og om igjen og dele.

Åpne Photoshop og velg ny, for bildealternativet velg en oppløsning på 72 piksler, størrelsen som 350 x 300 piksler, fargemodus som RGB, og i Avansert alternativ velg sRGB i fargeprofilen. Dimensjonene kan virke små, men husk at GIF-en må være liten slik at den bruker opp plass på internett og passer på de fleste enheter uten å bruke for mye plass. Men hvis det er nødvendig og plassen ikke er begrenset, kan du gjøre GIF-en større, dette kan være for et banner eller for å fylle en stor annonseplass på et nettsted.

Legg til alt innholdet du vil være en en del av den animerte GIF-en. Disse vil bli lagt til forskjellige lag. Husk at hvis det er et du vil legge til ord for å engasjere publikum. Det som er nødvendig for å vises på hvert lysbilde vil bli kontrollert av lagets synlighet.

Så snart alt innhold er lagt til, slår du av lagsynligheten for hvert lysbilde, bortsett fra det du vil vise på det første lysbildet. Husk at du også kan velge å lage tegninger, denne animerte GIF-en kan fungere på samme måte som en flippside for animasjon. Det kan også være som How to do animation hvor deler av en How to do video eller bildeshow kan settes sammen.

For å begynne å lage, gå til Vindu og klikk på Tidslinje. Dette vil åpne tidslinjeområdet slik at innholdet og handlingene kan legges til.

På tidslinjevinduet, Slå av alternativet Nytt lag synlig i alle rammer

For å lage en ny ramme klikk Dupliser valgt ramme nederst i tidsrammevinduet. Dette alternativet gjør det enklere fordi hvis det er den nyeste rammen, lar det deg justere det nye innholdet på riktig sted, spesielt hvis du trenger å flytte en til et annet sted eller vinkel. Dette letter bevegelser når lysbildene spilles av.

Du kan legge til en Fade Overgang mellom lysbilder, dette kalles Tweening. Velg rammen der du vil at den skal starte, og klikk på Tweens Animation Frames. Jo flere rammer du legger til, jo større blir filen så Tween klokt.

Under tidsrammevinduet er en få kontroller for å tilpasse den animerte GIF-en. Du kan tilpasse hver ramme til ønsket tidspunkt. Sørg imidlertid for å gjøre viktig informasjon mer synlig lenger. Du kan også velge hvor mange ganger du vil at den animerte GIF-en skal gå i loop før den slutter. Tre ganger burde være bra. Dette vil tillate at innholdet kan ses riktig etter den animerte GIF-enden for ikke å bli kjedelig eller bruke opp for mye av seernes ressurser. Det er kontrollknappene med spill slik at du kan forhåndsvise animasjonen. Alle rammene kan gis samme varighet ved å holde Ctrl + Klikk og velg alle, og velg deretter tiden.

For å lagre som GIF, gå til Fil, Lagre for web, og en dialogboks vises. Du kan bare velge å forhåndsvise GIF-en eller trykke ok hvis du ikke trenger å gjøre noen endringer. Du kan nå dele den animerte GIF-en du har laget. Den animerte GIF-en kan spilles av i hvilken som helst nettleser. I dialogboksen Lagre for nett er det en forhåndsvisningsknapp, denne vil forhåndsvise GIF-en og vise en kopi av HTML-koden.

Over er den grunnleggende ferdige GIF-animasjonen. observere og se hvordan den spiller med jevn hastighet. Den viktige informasjonen får være på skjermen lenge nok til å være lesbar, men ikke for lenge til å bli kjedelig.

Les: Adobe Illustrator Tips og triks for nybegynnere.

p>

Hvorfor er animerte GIF-er viktige?

Animerte GIF-er er viktige fordi de kan lages for å være morsomme s som kan plasseres på nettsteder. Animerte GIF-er kan enkelt opprettes og deretter plasseres på nettsteder og lenker legges til for å teste brukernes tilbakemeldinger. Likevel kan det hende at bilder som s ikke fanger seerne på nettstedet ditt, og videoene kan være for store, så animerte GIF-er er akkurat passe til å vekke interesse uten å ofre ressurser.

Bruker animerte GIF-er mye ressurser?

Animerte GIF-er er vanligvis små og tar ikke opp mye plass. Når du lager dem, er det best å være presis og bruke små mengder innhold som får ut budskapet. På den måten vil du bruke opp en liten mengde plass på nettstedet ditt.

Categories: IT Info