I det siste året tok Infinix overskriftene på grunn av en prototype av en smarttelefon med et 160W hurtigladesystem. På den tiden var det en av de raskeste standardene for lading i bransjen. Dessverre så vi ikke dette konseptet i dagens lys. Til tross for mangelen på en skikkelig utgivelse, jobbet selskapet fortsatt med det under wraps. Tilsynelatende klarte den å forbedre batteriteknologien ytterligere og har presset ladehastigheten høyere for øyeblikket. Selskapets administrerende direktør la ut en rask video som erter Infinix 180W Thunder Charge System.

Selskapets administrerende direktør Benjamin Jiang erter det som ser ut til å være Infinix sin”Thunder Charge”. Vi antar at det er navnet på teknologien siden det er skrevet på skjermetiketten. Ladesystemet har en forbløffende toppeffekt på 180W. Dessverre er videoteaseren bare 10 sekunder lang. Batteriindikatoren går imidlertid opp med nesten et helt prosentpoeng.

Infinix 180W Thunder Charge-system lanseres snart

Dessverre, akkurat nå, vet vi ikke nøyaktig hvor raskt dette ladesystemet er. For å huske, det siste året var Infinix 160W-lading rettet mot å lade et 4000 mAh-batteri på 10 minutter. Kanskje Infinix 180W Thunder Charger kan redusere dette betraktelig. Forhåpentligvis vil selskapet kunne koble dette sammen med en bedre batterikapasitet. Tross alt har bedrifter fortsatt problemer med å prøve å pare ladehastighet med batterikapasitet. Vi er i ferd med å se en av de beste kombinasjonene som noen gang er oppnådd i OnePlus 10T. Selskapet kommer angivelig med 150W-lading for et 4800 mAh-batteri, noe som er kjempebra.

I alle fall, mens Infinix ikke ga ut en 160W-lading av en smarttelefon, avslørte det Infinix Note 12 VIP med 120W-lading. Enheten har et 4500 mAh batteri som kan gå fra 0 til 100 prosent på bare 17 minutter. La oss se om dette året blir annerledes, og selskapet introduserer noe med Infinix 180W Thunder Charge-teknologien.

Kilde/VIA:

Categories: IT Info