Azure Striker Gunvolt kommer endelig til Xbox-familien av konsoller. Inti Creates har i dag annonsert at alle 3 titlene i den Mega Man Zero-lignende serien kommer til å debutere på Xbox-plattformen. Som sådan vil Xbox-spillere kunne oppleve denne serien som startet i 2014 og ha hele samlingen.

Spillene vil bli distribuert over de neste tre månedene. Azure Striker Gunvolt vil være tilgjengelig i dag på Xbox One og Xbox Series X|S. I mellomtiden kommer oppfølgeren til begge plattformene 14. juli. Endelig vil det tredje spillet i serien være tilgjengelig 2. august. Hvert spill vil også få 10 % rabatt for å feire de nye spilllanseringene.

Samsung begynner masseproduksjon av 3nm GAA-brikker med opptil 45 % økt strømeffektivitet, 23 % høyere ytelse, andre generasjonsvariant også i bruk

Azure Striker Gunvolts priser vil bli distribuert som sådan. Det første Gunvolt-spillet vil være tilgjengelig til en salgspris på $14,99. Azure Striker Gunvolt 2 vil være tilgjengelig til en pris på $19,99 med forhåndsbestillinger som starter 30. juni. Xbox-spillere vil være tilgjengelige for å få 10 % rabatt før spillet kommer ut. Til slutt vil det tredje spillet i serien være tilgjengelig til en pris på $29,99. Forhåndsbestillinger for spillet starter 19. juli og spillere vil også kunne få 10 % rabatt før utgivelse.

I tillegg har Nintendo eShop-forhåndsbestillinger åpnet for Azure Striker Gunvolt 3. Spillets utgivelsesdato 28. juli er rett rundt hjørnet og eShop-forhåndsbestillingene åpner i morgen 30. juni. Spillere som forhåndsbestiller spillet før 28. juli vil kunne få 10 % rabatt på lanseringen pris på $29,99.

I tillegg har hele Gunvolt-samlingen blitt rabattert på både Nintendo eShop og Steam. Spillere vil kunne fullføre hele Gunvolt-katalogen med alt i serien og oppnå rabatter på opptil 50 %. Ja, det inkluderer også DLC. Azure Striker Gunvolt 3 vil være tilgjengelig på Nintendo Switch, Xbox One og Xbox Series X|S 28. juli 2022.

Categories: IT Info